Tanfolyamok

„A bónusz alkalomból is rengeteget lehetett tanulni, és nemcsak konkrét dolgokat, hanem hozzáállást is egy felmerülő kérdéshez, ami egy elemzésnél is előjöhet. A tanfolyam végén még egyszer szeretném megköszönni az átadott hatalmas tudást és tapasztalatot! Többször leírtam közben, mennyire tetszik az egész rendszer, hogy az Egység,  a Teljesség felől nézünk mindent, hogy nem veszünk el a részletekben, hogy tényleg átadni akarod a tudást, nem misztifikálni, hogy rugalmas, élő, friss, mai az egész, meg a Te hozzáállásod is, hogy segíteni akarsz, nem egy átláthatatlan adathalmazt vetsz a hozzád fordulók elé, hanem logikusan kapcsolódnak a dolgok. A gyakorlatban működő lehetőségeket ajánlasz, lehetőséget, reményt a változásra, a középpont felé való haladásra. Minden jót kívánok szeretettel!”

„Meg nem csak emiatt vagyok hálás, hanem amiatt is, amit az asztrológia tanfolyamaidból tanultam. Rendkívül jól használható tudást adtál át, a születési képlet segítségével minden sokkal egyértelműbb és átláthatóbb, a karma, az elmeszerkezet... Minden nálam utazónak van egy mappája, az aszcendens színének megfelelő színben, és mindegyiknek az elejére a születési képletet teszem, térképként használom.”

„Nagyon tömény volt ez az 5. alkalom! Viszont a IV-es, X-es házzal, szülőkkel, meg az aszcendenssel kapcsolatban kezdenek helyére kerülni bennem a dolgok, amit eddig soha nem éreztem. Valami mindig hiányzott, lógott a levegőben. Biztosan azért is, mert én kezdettől fogva önismereti útként fordultam az asztrológiához, nem azt vártam, hogy majd valaki szépen megvilágosít. /ettől függetlenül persze jártam asztrológusoknál :)/ Mindenből lehet tanulni, és ahogy egyre többet tudok magamról, úgy tárul fel egyre több dolog a horoszkópokból is, és ez visszafelé is igaz.

Mindenesetre nem mindegy, hogy egy elémzúdított, "pozitivista", akadémikus, öncélú, elitista, halott adathalmazból kell kibányásznom valamit, vagy pedig egy ilyen gyakorlatias, mai, friss, empirikus, működő, segítő-gyógyító szándékkal átadott rendszerből, ami számomra legfontosabbként mindig a lényegre, a középpontra fókuszál. Köszönöm!”

„Kicsit hosszabb ideig dolgoztam fel a 6-os anyagot mert ez hát nem akarok finomkodni bocsi, de k**vajóó és bazira hasznos. Főleg nekem meg persze az emberiségnek ha használja... :) Rengeteget utaztatok, itt konkrétan le lehet szűkíteni a dolgokat. 

Na én gyorsan gyakorlatban felavattam az új tanulmányom, és magamnak, férjemnek, 3 gyerkőcnek, húgomnak el is készítettem a Terápiás Pamfletjét. És óriási élmény, tanulás összevetni őket. Totál kijön, hol kell magamat összekapni, miben fejlődjek még, vagy a kapcsolatunkat vagy a férjemnek összekapnia magát, hogy csökkentsük majd a hatásokat ami éri őket. 

Én a múltbeli dolgokat ami még volt egyből nekiláttam oldani magamon, voltak a tesómmal közös pontok azt ő is kiutizta..szóval konkrét családi karmaoldást csinálunk itt pár hete elég intenzíven :) Na de ez egy önismereti tanfolyam és elég gyakorlatias ugye : -)

Illetve én a gyerekeknek pici koruktól kinezzel vagy ezzel az auratisztogatással mindig oldottam ami jött, így most az ő pamfletjükben tudtam pipálgatni vagy önkritikát gyakorolni. 

Hála, hála érte óriási megélés. 

Bocsi a regényért de nem tudtam magamban tartani annyira boldog vagyok, hogy milyen jó helyre kerültem ezzel a tanfolyammal :):):)”

„Huu újra végigolvasva a jegyzeteimet a képlet alapján, totál jól kijönnek a dolgok. Sok "minimegvilágosodásom" van. :) Még mélyebb megértések és összefüggések alakulnak ki bennem de nem is csak magamról hanem globálisan honnan, kitől mit miért hozok és ami izgibb, hogy a szülők a nagyszülőktől generációban látva... csoda ez amit átadsz, csak úgy szippantom be a sok információt és mégis egy kerek egésszé alakul belül.”

„Tulajdonképpen az első két alkalom során 6 óra alatt elmondtad, amit a másik iskolában kb 7 hónapig tanultunk, és még jobban meg is maradt.”

„Kedves Ricsi! Végére értem a két tanfolyamnak. Van olyan előadásod, amit többször is meghallgattam (és biztos még meg is fogok). Szeretném neked megköszönni ezt a nagyon pregnáns tudást, amit továbbadtál, rengeteg dolgot rakott helyre a valóság működését, milyenségét illetően. Nagyon sok fogaskereket segített helyre kattintani. Egy másfajta, hitelesebb, mérhetetlenül valósabb világ-, ember- és önszemléletet kialakítani.”

„Fantasztikusan jó volt a tanfolyam!!!, jó darabig fogom ezt még jegyzetelgetni, elemezgetni, szemezgetni, míg ténylegesen beépül majd az életembe. Nagyon sokat jelentett nekem ez a tudásanyag - bár mindent egészségesen távolságtartóan fogadok, tökéletesen érzem, hogy ez valóban A Működő asztrológia! Őszintén gratulálok, és köszönöm Neked és az Égieknek, hogy részt vehettem a tanfolyamon!”

„Szeretném nagyon megköszönni a tanításodat, a kurzus fantasztikus volt, rengeteg dolog kezd a helyére kerülni. Egyre többen jelzik, hogy szeretnék, ha elemezném a képletüket. :)”

„Minden anyagrész után helyére kerül valamilyen információ bennem, amit mástól nem hallottam, nem olvastam, mégis közelebb áll ahhoz, amit érzek vagy tapasztalok, tapasztaltam, és egyúttal megszünteti a nyitott kérdéseket is.”

„Enyhe idő eltolódással írok, és köszönök meg mindent, mindkét tanfolyamot, a sok sok jó tanácsot. Helyre került bennem sok minden a tanfolyam óta, másképp látom a világot, az embert magát, az életet, a létet, és a kezdő tanfolyam után sokkal célzottabbak lettek a terápiáim. Meg is lett a hatás :)”

"Szia Ricsi! Mindent nagyon köszönök! Már meg is van a hanganyag! Fantasztikus volt az előadásod! Teljesen kezdőként abszolut érthető volt minden! Ami meglepő, ajánlod Szepes Máriától A Vörös Oroszlánt, képzeld a héten kezdtem el olvasni. Ugye nincsenek véletlenek!!! :) Szeretettel: Margit”

„Szia Ricsi! :) Nagyon tetszik az előadási stílusod, érthető, nyugodt, türelmes. A tegnap esti előadásból megfogott a középpont-közép fogalma, ahogyan minden abban segít, hogy odataláljunk. Szóval nagyon örülök, hogy jelentkeztem ide tanulni :)”

„Nagyon megfogott a bemutatódnál, hogy nem száraz anyagot adsz át, hanem azt, ahogy kibomlik egy-egy minőség embereknél, kapcsolatokban, a mindennapi életben, tehát egy felismerhető, folyamatokat bemutató tükörként kapjuk meg. Érzem én, hogy ez egy hatalmas anyag, és köszönöm, hogy újfajta módon, számomra lényegi rálátással adod át nekünk.”

„A tanfolyamot nagyon élvezem es mondhatom: megtalált egyfajta Végre – érzés, örömmel latom hogy a "szárazabb" is anyagot turelemmel viselem :) ..megis izgatott vagyok hiszen rovid időn belül kinyitogathatom / megválaszolhatom saját titkaimat. Ezt őrült nagy ajándéknak az élettől ! Hálásan köszönöm!”

„Köszönöm az előadásokat, zseniális, nagyon tartalmas, sok új és érdekes dolog hangzik el, nekem minden szavad nagyon hasznos.”

„Egyébként eddig nagyon szuper a tanfolyam. Nagyon tetszik a stílus, ahogy oktatod, az hogy "képekben beszélsz" rengeteget segít. Kíváncsian várom a továbbiakat is.”

„Kedves Ricsi! Szeretném kérni a 4. lecke tananyagát. Nekem olyan izgalmas és végtelenül megnyugtató ez az egész.”

„Kedves Ricsi, az elöadàsaid minden reményeim felülmuljak :) csodàs kompétens embernek talàllak, akitöl sokat lehet tanulni ses uj modon latni az asztrologiàt a jeleket! Millio köszönet mindent az eddigi és a tovàbbi munkàdért es köszönet elöre is a képletért!”

„Tegnap később tudtam bekapcsolódni az előadásba, épp a házakról kezdtél beszélni. Ismét zseniális volt, nagyon tartalmas, és most nagyon sok új ismeretet kaptam, ami az eddigi ismereteimet támogatta, és most értettem meg több dolgot is, most került a fejemben a helyére. Nagyon tetszik, ahogyan felépíted és magyarázod az elemzés aspektusait, mi fontos, mi az, ami mellőzhető. Hálás köszönet, és várom a következő előadást!”

„Fantasztikus volt a tegnapi előadás, de mondhatom így is nagyon erős volt energetikailag. Úgy gondolnám, h. ilyenkor leadod a megfelelő információt, mi szépen azt majd megtanuljuk itthon, de valahol menetközben erőteljes energiákat mozgatsz, ami reggelre úgy kiütött alig tudtam felkelni és még most is érzem. Szerinted képzelődöm? :)”

„Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertelek, és nagyon köszönöm nagyon tetszik a tanfolyam. Egyszerűen magyarázod, tiszta, világos, értelmezhető. Hiába tanultam Asztrológiát, tudsz újat mondani nagyon jó a megközelítés. Én bevallom dolgozgattam a könyveidből míg nem ismertelek :) de teljesen más ilyen formába hallgatni, pedig még az elején vagyunk. Szeretnék már a Haladón is túl lenni, mert olyan sokan keresnek meg elemzéssel, és most gondolkodóba estem vállaljam? ne vállaljam? Mert azzal szoktam kezdeni , utána utazunk, kezelünk, meg Transz állapotban dolgozunk. Mikor az elején pár sor levélváltás volt javasoltad, hogy a Haladóra is mehetünk, én nagyon örülök hogy a Kezdővel kezdtünk, mert már vannak más megközelítések , tisztább összefüggések, úgyhogy Nagyon Köszönöm!!!”

„Nagyon jó a tanfolyam, nagyon érdekes és izgalmas két év perspektívájából újra résztvenni rajta :)”

„Imádom az összes hanganyagot. Azt érzem mintha valaki a megvilagosodott - nekem még elnyomott, nem integrált - részeimből beszélne."”

„A tanfolyam továbbra is fantasztikus, minden alkalmat nagyon várom. A szimbólumok egyre jobban elevenednek meg, nem is tudom, hogy fejezzem ki, mennyire lenyűgöző.”

„1,5-2 évet tanultam **** vonalon asztrológiát, s azért hagytam abba, mert "száraz" volt számomra. A harmadik alkalom alatt éreztem ahogy beszélsz, a neuronok új agyi ideg kapcsolatokat hoznak létre az agyamban. Szerda éjszakánként újabban az álmaim is az asztrológiához kapcsolódnak szorosan. Valami összeállóban, indulóban ...”

„Nagyon élvezetes és abszolút követhető ahogy tanítasz!!... …Köszönöm szépen még egyszer. Ahhoz képest, amit átadsz, nevetségesen olcsón adod....KÖSZÖNET ÉRTE!!!”

„Az asztrozófiában nem mélyedtem el anno, mert nem éreztem gyakorlatiasnak. A te általad adott órák szuperek, érthetőek és nagyon könnyen követhetőek. Szép napot kívánok, ja és bármennyire későig tart az előadásod másnap reggel korán tudok kelni teljesen energikusan, ez meglep engem de nagyon jó érzés, ez is mutatja számomra, hogy jó helyen vagyok, jól választottam.”

„A tegnapi előadás ismét zseniális, nagyon jó volt, a tananyag nagyon izgalmas, minden szavad aranyat ér :) A példák is igen szemléltetőek, jól követhető az analógia. A könyveid tartalma nálam most kezd életre kelni, és összeállni rendszerré. Nagyon köszönöm :)”

„Szia Ricsi! Visszajeleznék Neked: a tanfolyam fantasztikus, nem hittem volna h ennyit tanulok belőle. A poén, h egyszerre nézem a saját, a volt férjem és a fiaim képletét. Hát van feladat bőven...köszönöm a lehetőséget.”

„Rengeteget jelent, hogy hallgatom az előadásaidat, csinálom a mantrákat, használom a kristályokat és a színeket. Érzem, hogy így is nő az energiaszintem. A megértés által is már sok minden a helyére kerül. Egyre több dolog, és ezt köszönöm! :)”

„Szia Ricsi! Megcsináltam a pamfletemet meg egy-két családtagét is megnéztem, és ez elképesztő!!!! Minden elismerésem a Tiéd és köszönöm, hogy megismerhettem! :)”

„Nagyon imádom a tanfolyamat, valóban önismereti, nagy nyugalommal áraszt el, hogy mostmár nem a ködben tapogatózom, hanem célirányos kezdek lenni, köszi köszi, h csinálod!!!”

„Kedves Ricsi! Nehéz úgy írni rólad (neked) hogy az ember ne csússzon el a szavaival a rajongás irányába. Te magad mondtad hogy megmondták neked: zseni vagy. Én csak csatlakozni tudok azokhoz akik erről meg is győződtek. Hálásan köszönök mindent amit átadtál ebből az óriási tudásból. Ez alatt a fél év alatt annyit es olyat tanultam amire mindig is vágytam. Téged hallgatva mindig nagyon egyszerűnek tűnik, ám ha én gyakorlom közel sem. Minél többet foglalkozom vele annál nagyobb döbbenet hogy mennyit nem tudok még. A tőled tanultak segítenek lépegetni. Nagyon szépen köszönöm! Minden földi jót kívánok nektek a következő időszakra!”

„A tegnapi tréning is szuper volt minden téren, és kifejezetten tetszik amikor személyesebb hangvétellel beszélsz a saját tapasztalataidról. A humorod pedig még mindig eredeti :) úgy elropul ez az újabban 4 óra h csak na. Egyáltalán nem unalmas, vagy száraz. Szóval ismét csak köszönöm.”

„A múlt hét szerdán nem tudtam ott lenni online az előadáson, így hétvégén hallgattam meg a hangfelvételt. Ismét zseniális volt, sok humorral, a már megszokott kiváló minőségben, köszönöm :)”

„Több tanfolyamot végeztem, de ennyire nyílt és eszközt adó, egyik sem volt! Nagyon hálás vagyok mindezért :)”

„Egy kis külső visszajelzés a tananyagról. Lassan dolgozom fel az előadásokat, most éppen a 6.alkalomnál tartok. Ezért az egyik ismerősömnek az első 5 előadás témája alapján (szülők, gyerekkor, IV. ház, aszcendens), plusz a Baktay Ervin könyvéből néhány bolygóállás értelmezést beleszőve, megírtam az első próba-elemzésem egy ismerősömről. Az illető teljesen meg van döbbenve, hogy mennyire stimmel minden, és már alig várja, hogy a további témaköröket is megírjam neki :)”

„Köszi szépen az egész tanfolyamot, bár időközben lemaradtam, és utólag pótolgatom, de nagyon egyértelmű, használható, és telitalálat minden, amit átadtál.”

„Hàlàsan köszönöm a tanitasaidat! Szerelmese lettem az asztrologianak - belatom hogy idö kell ezt a hatalmas tudast befogadni , alkalmazni. Mindent megteszek hogy ennek valoban a tudoja legyek.”

„Köszönöm! Voltak s vannak AHA élményeim. Megkedveltem az asztrológiát, mert megéreztem benne valamit általad tolmácsolva amit eddig nem. Folytatni szeretném veled, a tanulást.”

„Szeretném Neked megköszönni azt a rengeteg információt és tudást, amivel segítettél mindannyiunknak abban, hogy elinduljunk, ill. jobban haladjunk a gyógyulás és a fejlődés útján! :) Illetve azt is, hogy ilyen lelkiismeretesen, sokszor túlórázva adtad át nekünk és osztottad meg velünk a tudásodat és tapasztalataidat! :) Köszi azt is, hogy a saját életedbe is engedtél betekintést, és megosztottad a saját tapasztalataidat is! Ez nekem nagyon szimpi volt :) Örülök, hogy a barátnőm megemlített Téged, és így kerülhettem a tanfolyamodra :)”

„Először is köszönet, hogy egy ilyen jól összeállított rendszert ilyen elérhető formában és áron bocsátod az emberek rendelkezésére. Én már ma kezdeném a középhaladót, utána meg a haladót, és így tovább. ;) A lényeg, hogy nem véletlenül kerültem hozzád; pont ilyen korrekt, működő és in-the-face tanításokra vágyom, a sok csillámf*szporos mellébeszélés helyett. Tetszik ez a zen mesteri higgadtságod, de mivel hasonló a képletünk a csillagjegyeket/házakat tekintve, így pontosan látom lelki szemeim előtt, hogy milyen az, mikor beváltasz a Skorpióba. :) Köszi mindent mégegyszer és csak így tovább (vagy még ennél is jobban)!”

„Köszönöm a remek tanfolyamot! Nagyon hasznos volt számomra, végre nem érzem teljesen laikusnak magam a témában. Nem kevés aha-élményem volt az előadások alatt :)”

„Szeretném megköszönni ezt a fantasztikus Tanfolyamot. Elképesztő mennyiségű információt adtál át, bőven van mit tanulni! Szeretem a természetes, elképesztően éles látásodat és a realitásodat. Köszönöm, hogy a "rózsaszínű ködből" kivezettél! Fontos felismerések, megértések és "basszusok" hangzottak el részemről! Jó érzéssel tölt el, hogy vannak segítő és hiteles emberek! Egyszóval a lecke fel van adva, tanulni és dolgozni magunkon, már most biztosan tudom, hogy részt szeretnék venni a Haladó Tanfolyamodon is!”

„Szeretnem koszonetemet es halamat kifejezni, meghajlok tudasod, tenni akarasod elott! Mar felterkepeztem a csalad pamfletjet,(kisfiamnak 1-2heten belul mar adott is egy ilyen pont), de mar tudom, hogy most meg jobban kell figyeljek!!! Nagyon jo, hogy mar van mihez, hova nyulni, elindulni a fejlodesben, s nem toporogni, tapogatozni... Szeretnem majd folytatni a tanfolyamot is!”

„Köszönöm a tudást, a felvilágosítást, a tanítást, amit átadtál. Olyan volt ez a három hónap, mint egy terápia. Hétről hétre fedeztem fel dolgokat, állt össze a kép, megerősített olyasmiban, amit addig tudtam, csak nem sejtettem. :) Rengeteg információt kaptunk, ami most kell ülepedjen és összeérjen bennem. Gyönyörűen működik az egész teremtett Világ, minden a maga idejében és helyen érkezik. Hogy, most ezt érzem, sokat segített a tanfolyam, mert sokmindent éreztem eddig, csak nem tudtam, hogy mi az. Még egyszer köszönöm.”

„Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. Sok izgalmas új dologgal találkoztam a tanfolyam alatt. Kicsit sajnálom, hogy nem 30 éve, de így van jól.”

„Én is nagyon köszönöm ezt az elmúlt 13 alkalmat. Előtte már olvastam a könyvedet, de a tanfolyam segített igazán megérteni, hogy miről is szól valójában, és mire is használható ez a csodálatos eszköz A két utolsó alkalom tette fel a koronát az egész folyamatra, s nyújtott igazi tisztánlátást, abban, hogyan használhatom önmagam és mások gyógyulására. Tegnap este úgy feküdtem le, hogy végre mélyen megértettem, hogy nem vagyok áldozat (sokszor éreztem korábban így az elmúlt 54 évben, noha évtizedek óta dolgozom magamon különböző technikák segítségével). Nagyon köszönöm az objektív visszajelzőket is. Ez bizonyította számomra, hogy jó úton jártam, járok. A kapcsolataim (szüleimmel, párommal, gyerekeimmel) egyre harmonikusak, szeretetteljesebbek, a munkámban is egyre több örömöt és elismerést kapok. Még a pénzügyi helyzeten kell - többek között - jócskán dolgoznom. Az egészségi problémáim is jelzik, hogy hol van még tennivaló. De szerencsére nagyon jó iránytűt, segítséget kaptam a tanfolyam által.”

„Szeretném megköszönöm a tanfolyamot! Megmondom őszintén félve vágtam bele, egy picit tartottam attól mit találok saját, és szeretteim képletében. Ez az aggodalmam szerencsére nem tudott beigazolódni, hiszen sokszor elmondtad egy dolognak számtalan megélése lehet, és hogyha dolgozunk, rajta tudjuk alakítani ezeket. :) Nagyon sok hasznos dolgot halottam a tanfolyam során, amely a mindennapi életünket is nagyban megkönnyítheti például az egészséggel kapcsolatos alkalom :) Még a tanfolyam előtt sok visszajelzésben olvastam, hogy bárcsak hamarabb találkoztak volna ezzel a tudással, és most valóban úgy gondolom fontos, hogy az előttem álló dolgokra még hatással lehetek. Külön tetszett, hogy nem csupán az asztrológiához, hanem a világ és életünk megértéséhez is közelebb kerültem. Úgy gondolom megértést nyertem továbbá arról is hogy miért olyan az életem amilyen ,óvodás korom óta problémákkal küzdök úgy gondolom az hogy csupán egyetlen bolygóm nem érintett karma ügyileg ezt valamelyest megválaszolja. Remélem, hogy lesz haladó tanfolyam is, mert az oda tartozó témák pontosan az érdeklődésem közepébe vágnak. :D”

„Mindent köszönök, nagyon tartalmas és főleg színvonalas tanfolyamot kaptunk Tőled. Ha lesz folytatás szívesen részt vennék azon is. Addig pedig van még mit tanulnom!”

„A tanfolyam fantasztikus volt, nagyon sokmindenre rájöttem magammal kapcsolatban, sokat segített!”

„Én köszönöm a lehetőséget, és azt a sok "aha" élményt, amit kaptam. Nagyon örülők, hogy részt vehettem a tanfolyamon, a középhaladóra máris jelentkezem:))) Olyan jó volt, hogy minden szerdán valami pluszt, újat, "izgalmasat" kaptam. Hála Neked érte!!!!!!!!!!!!!”

„Hálás köszönet a tanfolyamon elhangzottakért! Számomra jó néhány dolog a helyére került. Külön öröm, hogy kerek-perec megmondod a tutit! Ez a lehető legnagyobb segítség, amit egy megrekedt ember kaphat.”

„Köszönetet szeretnék mondani a tanfolyamért, végre valamennyire átlátom a természetemet, mit miért csinálok, pl. miért gondolom csak az jó amit én gondolok v. teszek , "pusztán szeretetből". még egyszer hálásan köszönöm!”

„Nagyon szépen köszönöm a tartalmas tanfolyamot, bár újra és újra és egyre mélyebben át kell venni az anyagot és megtanulni, mert elég hatalmas :-) Nagyon jó felépített és gyakorlatias volt és ami még jobban tetszett, hogy azt az elmélyült tudást, amivel rendelkezel a témában teljes mértékben át is adtad. Sokféle tanfolyamon voltam és találkoztam sok előadóval, akik szintén nagy tudással rendelkeztek, de sajnos átadni nem tudták. Hálás vagyok azért, amit kaptam ebben a tanfolyamban. Egyszer, ha lesz időd, szeretnék elmenni hozzád egy elemzésre, hogy élőben is megtapasztaljam. :-)”

„Nagyon sok hasznosat hallottam, ami segített kicsit magasabbról ránéznem az életemre, most kezdődhet a darabkák összeillesztése... Nagyon köszönöm az elmúlt heteket, remélem, még lesz alkalmunk! Köszönöm!”

„Kedves Ricsi, hát őszintén mondom, ez egyre izgalmasabb, döbbenetesen jó!!!!!!!!!!!”

„Egyszerűen totálisan lenyűgöztél, nap mint nap igyekszem haza a munkából, és éjszakákba menően hallgatom a felvételeket, többször is, és nézegetem hozzá a horoszkópokat. Jó lenne egyszer majd leírni - de így is ivódik belém - érzem, hogy Valódi tudás. Döbbenet, mennyire igaz! Akkora AHA élményeim vannak időnként, ahogy állnak össze dolgok, hogy legszívesebben kiugranék a bőrömből - de vajon miért pont a büdös tömött villamoson...:) Hatalmas köszönet!”

„Szia Ricsi, ez a 8. alkalom, a párkapcsolat, házasság gyerek - hát egyszerűen fergeteges, többször meghallgattam. Van sok horoszkópom, és igyekeztem mindig példákat találni arra, amikről beszélsz. Amennyire belelátok beleláttam egy egy ember életébe, maximálisan magyarázatot adsz a viselkedésekre, megélésekre. Döbbenetes! Ezeket nagyon meg kellene tanulni, tényleg működik!!!!!!!!!!”

„Legelőszöris szeretném megköszönni a munkádat, amit a tanfolyamosokért teszel! Ugyan még csak két alkalom ment le, de látom mennyi munkád van benne. Rengeteg odafigyelés, precízitás, gondos előkészítő fázisok, kiegészítő dolgok gyűjtése. Nem csak elmondod, ledarálod az anyagot,hanem figyelsz ránk. Nagyon sokra értékelem ezt a hozzáállást, tisztelet érte! Várom a szerda estéket, bár a másnapi 4:15-ös felkelést nem annyira. :) Amit átadsz, azt nem kell tanulni (bár foglalkozni kell a dologgal),csak elképzelni, nézni, mint egy filmet.”

„Minden percét élvezem a tanfolyamnak, nagyon várom a többit, mert már látom, hogy tényleg valami sokkal másabbat kapok. Nem tudtam elképzelni hogyan segít ez az önismeretben, a mélyebb megismerésben. És bár semmilyen előképzettségem sincs az asztrológiában nagyon érthető, tiszta, világos minden az előadásaidban.”

„Először is köszönöm szépen a tegnapi alkalmat is. Fantasztikusan jó volt, és számomra az eddigi három előadás nagyon jól helyre rakta a bizonytalan dolgokat.”

„És ha már úgy is írok, beszúrok egy gyors visszajelzést: nagyon szeretem a tanfolyamot, tisztán, érthetően, precízen beszélsz/tartod. Nincs melléduma, nincs sallang. Régóta vágytam arra, hogy kicsit megismerkedjek az asztrológiával, de eddig senki és semmilyen irányzat iránt nem éreztem ezt a bizalmat és nyitottságot. Köszönöm.”

„Jó érzéssel tölt el, hogy Tőled tanulok. Otthon érzem magam! :)”

„Köszönöm! Oriàsi volt ez a mai alkalom is. Kérlek ne sokat változtass a beszédstílusodon! En imádom! Látom időt és energiát nem sajnálva igen odateszed magad! Nagyokat nevettem mert skórpió aszcendenssel igen magamra ismertem es más oldalról közelíted meg mint egy átlagos asztrológus. Viszont a nyilast is kicsit magaménak éreztem. a külső hát az meg megdöbbentő. Mivel apu zsidó anyu keresztény és én valóban kicsit göndörös hullámos hajjal rendelkezem. Platinaszőkére festett hajjal amúgy meg gesztenyebarna természetesen. A szemöldököm meg össze igy van nőve.”

„Köszönöm szépen a mai előadást is. Csak utalni szeretnék a 7órai bevezetőre: számomra minden érthető és világos, a nekem a szóhasználattal, vagy megfogalmazással sincs bajom. Bár lehet egy két kifejezést én magam sem használnék, vagy használok, de nekem nem bántó Tőled. Logikus, jól felépített tanfolyam, integrált program. Csodálom a türelmedet, nagyon jól dolgozol az ascendens programoddal :-)! Nagyon figyeltem, mert én nemcsak a saját képletemből vagyok, hanem a szüleiméből, és a gyerekeiméből is (hogy ők hogyan éreznek engem, a férjemet a saját programjukban) ...és nagyon szeretném a tapasztalatot megszerezni, a változás képességére, hogy tudjak az unokámnak/unokáimnak segíteni.”

„Több nekifutásom is volt, hogy asztroklógiai iskola, tanfolyam stb... most augusztusban vagy szeptemberben fogalmaztam meg (konkrétan leírtam szó szerint), hogy addig amíg nem jön szembe egy normális, hiteles asztrológus, és nem tart egy online tanfolyamot, vagy nem jön le ***re tanfolyamot tartani, addig én hülye maradok, mert nekem nincs időm-energiám éveken keresztül munka mellett Pestre szaladgálni hetente.... Na, hát erre kb 3 nap múlva írtad ki talán a facebookra, hogy akkor indul egy alaptanfolyam... :) Vicces volt! Abszolút jó a tanfolyam! Érthető, logikus, érdekes, jó, hogy saját tapasztalatból tanítasz sok mindent és nem az 1000 éves hagyományos dolgokat tolod :) Mindenképpen menni fogok a közép-haladóra is!”

„Az asztrológiai tanultakat már egy kicsit használom is a kineziológiában, érdekes, hogy olyanok jönnek, akikben felfedezek valamilyen általad említett sajátságot, elkérem az adataikat, hogy megnézhetem-e a képletüket is, és stimmel. Nagyon jó ez az asztrológia tanfolyam! Végre olyan, amit lehet alkalmazni is.”

„Nagyon köszönöm az eddigi előadásodat. Nagyon sok, eddig nem hallott dolgot tanultam illetve hallottam Tőled. Kiváncsian várom a továbbiakat.”

„Úgy érzem, hogy leírhatatlanul sok gyakorlati segítséget adtál ahhoz, hogy építsem a mindennapjaimat, miután igazán mélyre mentünk és sok-sok fájdalmas gócot kinyitottunk, amit lehet szépen gyógyítgatni. Most abban a fázisban vagyok, hogy egyrészt gyakorlatozom, másrészt kezdek jobban odafigyelni arra, amire kell. Mindennek épp az elején-közepén vagyok, korábban nem nagyon találtam a megfelelő eszközöket, ezért volt alapvető segítség a tanfolyam. Nagy földindulás volt minden egyes alkalom :), amit ezerszer köszönök és különösen azt, hogy mindig megoldást is nyújtasz, csak gyakorolni kell.”

„Ezúton szeretném megköszönni a tanfolyamot. Sajnos nem mindig tudtam élöben részt venni a munka végett, ma sikerült meghallgatnom az utolsó órát is, ismét rájöttem, hogy a legjobb dolog volt az életemben jelentkezni mindkettöre.”

„Ha már így alakult szeretném leírni, hogy az első turnus után az volt a tapasztalatom, hogy nagyon hasznos és a mindennapi életbe nagyon könnyen átültethető információkat adtál át a tanfolyam során, és elképesztő a stílusod (pozitív értelemben). Nagyon szeretem, hogy nem szárazan és unalmasan adod át az ismereteidet. :) Az írásaidról nem is beszélve. Követlek facebookon is, és mindig telitalálat, amit írsz. Szóval minden elismerésem a munkádhoz,és nagyon örülök, hogy a Te tanfolyamod mellett döntöttem. :)”

„Ezt zárójelesen, es nem publikus megosztásra szánom, csupán neked írom, hogy elképesztően bírom a humorod. Annyira jo, hogy igy tanítasz. Az eloadasaid nagy részében szakadok a röhögéstől a szarkazmusodon, meg ahogy kezeled a beirogatasokat. Amiket mondasz es amikben magamra találok kb sírásra, meg nagy dramazasra adhatna okot sokszor (amire eredendően csodas hajlamom van), de igy elveszed az élét..”

„Nagyon tetszik a tanfolyamod, én hagyományos asztrológiával foglalkozom sok-sok éve, de ez új mélységet ad a tudásomnak, s mikor hallgatlak pörgetem végig a fejemben a sok képletet, hogy mennyire érzem visszaigazolódni azokat, amiket mondasz.”

„Igen, én pontosan ugyan így voltam, mint az E-mail írója. És? Milyen a "véletlen" elindítottad a tanfolyamot. Nagyon örültem neki, s minden héten alig várom már, hogy szerda 7 óra legyen. Sokat voltam úton mostanában, de ez nem jelentett akadályt. 3 különböző országban hallgattam a színvonalas, érthető, előadásaidat. Nagyon köszönöm neked az eddig befektetett munkádat, energiádat. Rengeteget tanultam tőled, s még a kurzus nem ért véget :)Ami nekem a korona lesz, az amikor személyes elemzésre megyek hozzád.”

„De egy a lényeg, azért nagyon jó, hogy van legalább egy kis térkép, hogy merre kotorjon az ember, és hálásan köszönök minden eddigi tudást, ismeretet, felismerést, és nagyon nagyon jó látni, hogy van valaki, aki ennyire odateszi magát a szakmájában, és ennyi mindent át tud adni másoknak. És hihetetlen milyen memóriával és kombinációs képességgel rendelkezel :)) Szuper, hogy rád találtam :D”

„A másik észrevételem a tanfolyammal kapcsolatos. Szeretném megköszönni az eddigi munkádat, nagyon tetszenek az előadások, izgalmasak és jól felépítettek. Bár ebben az évben fejeztem be egy asztrológiai iskolát (ami 4 éves volt), nagyon sok új dolgot tanulok nálad hétről-hétre és külön tetszik, hogy teljesen egyéni megközelítésből vezeted le a tanultakat, mint a klasszikus iskolák.”

„Már régóta fogalmazódik bennem ez a levél. Hol úgy gondoltam, hogy inkább nem, hol úgy hogy igen. De annyi pozitív dolgot hallok Tőled, hogy muszáj leírnom. Ott kezdődött, amikor valaki azt írta neked, hogy vulgáris vagy és lassan beszélsz. Akkor jutott eszembe a vörös rövid hajú matek tanárom szakközépben. Ő gyorsan magyarázott, senki nem értett semmit, és ha visszakérdeztél, hiszti rohamot kapott hogy nem értünk semmit, és kiszaladt a teremből. Szóval én csak így értem meg amiről beszélsz, és a tanulás arról szól, hogy érthetően magyarázva átadjuk a dolgokat, és nem átszaladva mindenen.:) Sok helyen jártam már, és voltam egy pár felesleges tanfolyamon sok pénzért. Később mindig rájöttem. Történt velem egy baleset és minden áron megakartam fejteni az okát. És mindenhova elmentem befizettem (kártyajós,asztrológus,számmisztikus stb.stb)de nem tudtam meg semmit. Akkor jött az elhatározás, hogy na akkor én most elvégzek egy asztrológiai tanfolyamot, nekem ne beszéljen össze-vissza senki, mert attól, hogy a számmisztikus azt mondta, hogy ennek a balesetnek meg kellett történnie, nem lettem okosabb, mert már ez egy tény volt. Na és akkor keresgéltem, és a kolléganőm mondta ,hogy ő a Richárd blogját olvassa és imádja és nagyon jó stb stb.(amíg fent voltam facebookon én is olvastalak). És akkor megnéztem, hogy miről szól mi van benne. Már ott kezdődött, hogy nem egy horror összeg amit elkértél. Későn csatlakoztam, de amikor elkezdtelek hallgatni akkor egy mondatod volt, amiért már tudtam, hogy jó helyen vagyok. Nincs szabad akarat!!! Mert mindenki ezt tolja. Elmondanak ezt azt, és a végén lekaszálják az egészet egy de tudod szabad akarat-tal, és akár a kukába is dobhattad volna a 8000ft-ot. Most, hogy már a sokadik alkalom van látom, hogy ez egymásra épül, és kezdem megérteni, és ez fantasztikus dolog nekem. Szóval, csak annyit akartam mondani, hogy köszönöm, hogy Tőled tanulhatok.:)”

„Asztrológiai Tanfolyamod résztvevőjeként én is csak megerősíteni tudom, hogy az átadott ismeretanyag segítségével valóban egyre közelebb kerülhetünk Önmagunk megismeréséhez, valamint születési időpont ismeretében a környezetünkben lévőkről is hiteles képet kaphatunk.”

„Eloszor is, szeretnem megkoszonni a rendkivul profi tanfolyamot, es meghajolni a tudasod elott. Elvezem minden percet, nagyon orulok, hogy reszese lehetek.”

„Köszönöm hitelességed, segítséged! ❤Tanfolyamodat végzem, és félelmetes dolgokra világítasz rá! Tudom, Nyilas Napom nagyít 😂, de akkor is ez a tapasztalásom! Azóta nézem, figyelem, szemlélem magam még erőteljesebben, az embereket, a világot... minden lejön, amit írsz.”

„A tanfolyam pedig nagyon jó, érdekes, hihetetlenül sokrétű, és nagyon praktikus, ahogy tanítod.”

„Sokat hallgatom a tanfolyami hanganyagokat, olvasom a bejegyzéseidet, sok mindenre rávilágított önmagamban és másokban is. Köszönöm Neked a lehetőséget.”

„Szia Ricsi! Először is engedd meg, hogy őszintén gratuláljak a tudásodhoz és hálás köszönet a nekünk átadott ismeretekhez. Nagyon örülök, hogy utamba sodort az élet... hozzá teszem jó sok álmatlan éccakát okoztál. :))) De megérte a magammal töltött idő!”

„Ebben az ötös részben volt egy komment, akinek nem igazán tetszett a stílusod, vagy valami ilyesmit kritizált, hogy túl puritanul vagy szókimondóan fogalmazol? Gondolom helyen van az onertekelesed és nincs szükséged a pozitív megerősítésemre /:-)/, de én kimondottan szeretem ahogy fogalmazol és hosszú ideig is tart mindig szinte szó szerint leírni bizonyos mondataidat, mert annyira tetszenek! Néha jókat is nevetek a peldaidon.. szóval szerintem csak így tovább! Csernus mindig azt mondja, akit zavar, hogy előadás közben káromkodik, vagy nem odailloen fogalmaz, akkor nézzen melyen magába, mert az ilyen kritikák mögött mindig valami komplexus van :-) Remelem azért nem sértő számodra, hogy most Csernussal hasonlitottalak? Nyilván csak a példa kedvéért, a fogalmazasotok ég és föld... ;-)”

„Az egész tanfolyami anyagot nagyon szépen köszönöm, igazi értéket kaptam. A 90% tényleg rajtam múlik és hát remélem, a lényeges, fontos dolgok be fognak jönni az életembe. Az első már megvan: ez a tanfolyam. :)”

„Nagyon szépen köszönöm, hogy a tanfolyam során átadtad azt a sok tudást, amit felhalmoztál magadban! Élveztem minden percét! Várom a középhaladót, addig dolgozom magamon és emésztek :)”

„Szeretném megköszönni Neked a tanfolyamot, mindazt a tudást, amit átadtál. Nagyon hasznos és élvezetes volt. Minden alkalom után lelkesen elemezgettem a saját képletemet. :) Megfejtettem a dolgokat, levontam a következtetéseket. Bár úgy érzem könnyített a helyzetemen, hogy a könyveidet már többször elolvastam, igyekeztem követni az írásaidban általad tanácsoltakat, és két éve járok terápiára, szedegetve ki a blokkokat. :) Rám a legnagyobb hatást egyrészt a terápiás pamflet tette: szépen végig tudtam követni, hogy az elmúlt két évben a kineziológussal jó témákon dolgoztunk-e? :) És igen! A témák és az életkorok is stimmeltek! Másrészt az aszcendens megértése azzal a tuti gyakorlattal: tényleg nagyon jó, sokkal felszabadultabb vagyok, és már jókat "kuncogok" magamon, mikor észreveszem, hogy már megint a rák aszcendensem nyomult előtérbe. :) Köszönöm még egyszer a munkádat, energiádat!”

„Nagyon szepen koszonom az egyutt eltoltott idot, amit nekunk adtal.Fantasztikus volt a tanfolyamod es nagyon benne volt minden, amit csak lehetett adni felenk.Alig varoom, hogy vegre mar szemelyesen is megismerhesselek.”

„Hálásan köszönöm az életnek, hogy utamon haladva mesteremmé küldött elém!! Köszönöm a 12+1 alkalmat, ami által bevezettél az asztrológia értelmezésének "titkos tanaiba"!Sok felismerést hozott az elmúlt időszak- valamint azt a megvilágosítást, hogy van mit megérteni és pucolni az előző életekből. Magamnak tett ígéretem megtartása érdekében igyekszem minél többet kipucolni ezekből az elakadásokból.”

„Mi köszönjük az átadott tudást. Nagyon sokmindenben segít és még több kérdést vet fel bennünk. :-D Épp beszéltük ****-vel, hogy elmennénk egy párkapcsolati elemzésre is Hozzád, mert reményt adsz a fejlődésünkhöz és biztatást, hogy ne adjuk fel. :-) Nagyon megkönnyíted az átadott információkkal az életünket (és sok más emberét is).”

„Hihetetlenül gazdag anyag, amit atadtal, azt hiszem meg sokszor meghallgatom, mert mindig van mit tanulni es elsore sokminden nem erkezik meg belulre. Nagyon koszonom, hogy megismertelek így az eterben es tanulhatok toled, altalad, hogy eletem teljesebbe valjon.”

„Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert vonzott, hogy úgy lássak rá az életemre, ahogy Te a másokéra. 60 éves vagyok, esélyt adok magamnak, hogy fejlődjek. Ha a Gyerekeim elfogadják, akkor majd az Unokáim elemzését elkészítem nekik. Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam Tőled a tanulásra, a szembenézésre.”

„Én is köszönöm a tanfolyamot, nagyon összeszedett, logikus, használható tudás birtokában vagy, és ennek megfelelően korrekt tanfolyamot tartottál. Hogy használni tudjam látom sokat kell tanulni, és gyakorolni, hogy átlássam. :-)”

„Én is nagyon köszönöm neked, hogy csinálod ezt a tanfolyamot, és a tudásoddal segítesz fejlődni a hozzád fordulóknak, köztük nekem is. Nagyon alapos és precíz tudás amit átadsz, én legalábbis így látom. Számomra mindig nagyon távolinak és érthetetlennek, bonyolultnak tűnt az asztrológia, ez mostanra megváltozott, hála a nagyon logikus, világos magyarázataidnak és a tanfolyam logikus felépítésének. Egy kicsit még le vagyok maradva, van pár órányi anyag, amit még meg kell hallgatnom, de bepótolom :) Jó érzés visszatekinteni a 4 évvel ezelőtti elemzésemre is, és az meg még jobb, hogy most már én is el tudom készíteni az aktuális szinasztriát, amikor csak szeretném.”

„Szerencsésnek érzem magam, hogy résztvevője lehettem ennek a tanfolyamnak, rengeteg felismeréssel lettem gazdagabb. Köszönöm Neked a színvonalas előadásokat, a sok munkát és időt, amit belefektettél. Köszönöm a törődést, amit irányunkba tanusítottál, igyekeztél minden kérdésünkre kimerítő választ adni, észrevételeinkre türelmesen reagáltál. Izgatottan várom a folytatást.”

„Te írsz köszönetet, miközben nekünk kellene :) Nagyon-nagyon köszönöm Neked azt a sok tudást, amit átadsz nekünk. Hálás vagyok a Jóistennek (meg a barátnőmnek), hogy rátaláltam a blogodra és erre a tanfolyamra is, nagyon szuper, érthető, világos, izgalmas a Te előadásodban mindez. (és a vicces, akár profán megfogalmazások is csak még élőbbé, érthetőbbé teszik az előadásodat, kérlek le ne szokj róla - csak visszautalva a tanfolyam közepi időszak intermezzójára :)) Régóta nézegetem kíváncsi, de gyanakvó oldalpillantásokkal az asztrológia területét, de bárhol olvastam kicsit róla, néztem meg egy könyvet, beszélt róla valaki, akár csak a bolygók hatásáról, annyira bonyolult, átláthatatlan volt, hogy mindig elment tőle a kedvem. De az írásaid alapján azt gondoltam, hogy ez jó lesz, ráadásul megfizethető, belátható időtáv és még online is, szóval tökéletes. És vagy 100x olyan jó lett, mint gondoltam volna :) Szóval hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, tanulhattam sokat magamról, egyelőre én még csak a saját bugyraimban kutakodok, de remélem egyszer akár mások hasznára is válhat majd a "tudásom". De egyelőre olyan soknak tűnik az információ, hogy van még mit emészteni, mélyíteni, megtanulni rajta. Ráadásul az utolsó két alkalmon nem is tudtam részt venni, így izgatottan várom, hogy mikor lesz időm meghallgatni, feldolgozni azokat is :) Remélem a középhaladó tanfolyamról majd kapunk értesítést, nagyon várom :))”

„Én is szeretném megköszönni Neked az energiát, tudást, szeretetet, és fényt, amit átadtál nekünk, nekem a tanfolyam alatt. Régóta foglalkozom az asztrológiával, a keleti karmás ágakkal inkább, de sosem mélyültem el benne nagyon, mert a források mind kicsit elszállóssak voltak nekem, túl sok ezoval, és túl sok sallanggal, bonyolultan. Tőled most megtanultam az 1+1=2 részét, s egyre teljessebbé, világosabbá válik az egész bennem, előttem. Nem is tudom mikor, úgy a tanfolyam közepe felé, az egyik óra alatt bejött egy gondolat, hogy én most egy galaktikus nyelvet tanulok újra, mert már tanultam egyszer. És úgy álltak össze előttem a képlet részletei, hogy szavak nélkül tudtam olvasni bennünk, mármint a jelentésükben. Éreztem, hogy már régóta bennem voltak ezek, és most készek előjönni. Nagyon magamének érzem az asztrológiát, hívást érzek benne, hogy magasabb szintre vigyem, hogy valósan foglalkozzak vele, főleg most, hogy megtanítottad nekünk, hogy miről is van szó tulajdonképpen. Szóval, mégegyszer köszönet Neked! Tegnapelőtt elkezdtem olvasni a lila könyved, mára be is fejeztem, ami nálam nagy szó! :) Sokat tanultam belőle, nagyon szépen írtál le mindent, s teljesen tudtam azonosulni az olvasottakkal.”

„Kedves Ricsi, én köszönöm, hogy megtartottad a tanfolyamot, és lehetőséget adtál/adsz nekem/nekünk megismerni, magunkévá tenni a birtokodban lévő tudást, hogy felhasználhassuk a fejlődésünkre. Mindezt számomra nagyon érthetően, letisztult formában, nagyon kellemes stílusban tetted. Személy szerint nagyon élveztem ezt a 12+1 alkalmat, és szándékomban áll részt venni a középhaladó tanfolyamodon is. :) Köszönet a hangfelvételekért, hogy azok a jövőben is elérhetőek! Ezt nagyon fontosnak tartom, hiszen azt a rengeteg információt, amit elénk tártál, én egyszerre befogadni nem voltam képes. Jó, hogy bármikor elővehető.”

„Te írsz köszönetet, miközben nekünk kellene :) Nagyon-nagyon köszönöm Neked azt a sok tudást, amit átadsz nekünk. Hálás vagyok a Jóistennek (meg a barátnőmnek), hogy rátaláltam a blogodra és erre a tanfolyamra is, nagyon szuper, érthető, világos, izgalmas a Te előadásodban mindez. (és a vicces, akár profán megfogalmazások is csak még élőbbé, érthetőbbé teszik az előadásodat, kérlek le ne szokj róla - csak visszautalva a tanfolyam közepi időszak intermezzójára :)) Régóta nézegetem kíváncsi, de gyanakvó oldalpillantásokkal az asztrológia területét, de bárhol olvastam kicsit róla, néztem meg egy könyvet, beszélt róla valaki, akár csak a bolygók hatásáról, annyira bonyolult, átláthatatlan volt, hogy mindig elment tőle a kedvem. De az írásaid alapján azt gondoltam, hogy ez jó lesz, ráadásul megfizethető, belátható időtáv és még online is, szóval tökéletes. És vagy 100x olyan jó lett, mint gondoltam volna :) Szóval hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, tanulhattam sokat magamról, egyelőre én még csak a saját bugyraimban kutakodok, de remélem egyszer akár mások hasznára is válhat majd a "tudásom". De egyelőre olyan soknak tűnik az információ, hogy van még mit emészteni, mélyíteni, megtanulni rajta. Ráadásul az utolsó két alkalmon nem is tudtam részt venni, így izgatottan várom, hogy mikor lesz időm meghallgatni, feldolgozni azokat is :)”

„Ha már úgyis írok, íme egy kis monológ a tanfolyamról: :) Újdonságot persze nem tudok mondani: nagyon elégedett vagyok és hálás az átadott tudásért. Összeszedett, kerek egész, gyakorlatias, "józan paraszti ésszel" használható. :) Csak visszaigazolni tudom a módszeredet magam és a környezetem, klienseim vizsgálatából, nem tudok kivételt mondani, akire a képlete alapján ne illenének a leírások. Sokkal egyszerűbb ez az egész, mint az általam eddig tanulmányozott elemzési módok. A középhaladó tanfolyamon is biztosan részt fogok venni!”

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Tanfolyamodra, és a résztvevője lehettem. Nekem nagyon sokat segített abban, hogy más megvilágításból tekintsek a különböző Emberi kapcsolataimra, illetve - cselekedetekre, eseményekre. A korábbi nagy amplitúdójú érzelmi kilengéseim is megszűntek, megtanultam kezelni őket. Sőt, én segítek másoknak hasonló helyzetben. Nekem nagyon tetszett ez a 'laza' előadásmód, és a hozott példák életszerűvé tették a tananyag átadását, így valóban könnyebben érthető, valamint megjegyezhető volt. Az ún. 'iskolapados' tanfolyammal ellentétben lényeges kiemelni, hogy az otthonunkban hallgathattuk, és a hanganyag kellő biztonságot jelentett arra, ha nem tudtunk az élőadásnál jelen lenni. Már várom a következő kurzust, a 'Varázslóiskolát', melynek szeretnék hallgatója lenni :). Nagy-Nagy Köszönet!!”

„Várom a középhaladó tanfolyamot, a tanításod többet ért ez alatt a pár hónap alatt, mint az összes elolvasott könyv, tanfolyam 5 év alatt.”

„Úgy érzem, hogy leírhatatlanul sok gyakorlati segítséget adtál ahhoz, hogy építsem a mindennapjaimat, miután igazán mélyre mentünk és sok-sok fájdalmas gócot kinyitottunk, amit lehet szépen gyógyítgatni. Most abban a fázisban vagyok, hogy egyrészt gyakorlatozom, másrészt kezdek jobban odafigyelni arra, amire kell. Mindennek épp az elején-közepén vagyok, korábban nem nagyon találtam a megfelelő eszközöket, ezért volt alapvető segítség a tanfolyam. Nagy földindulás volt minden egyes alkalom :), amit ezerszer köszönök és különösen azt, hogy mindig megoldást is nyújtasz, csak gyakorolni kell.”

„Ezúton szeretném megköszönni a tanfolyamot. Sajnos nem mindig tudtam élöben részt venni a munka végett, ma sikerült meghallgatnom az utolsót órát is, ismét rájöttem, hogy a legjobb dolog volt az életemben jelentkezni mindkettöre.”

„A Kezdo Oszi tanfolyam, eletem egyik legjobb es legizgalmasabb dontesenek bizonyul. Fantasztikus az anyag amit atadtal, nem gyozom ujra hallgatni. Koszonom, hogy egy teljesen uj dimenzioban lathatom a vilagot es onmagamat. Ahogy olvastam mar korabban , csak egyet tudok erteni azzal, hogy milyen jo lett volna mindez 20 evvel ezelott. "Berletet" vettem az elozo-eletes utaztatonal, kineziologushoz, jarok, volt szerencsem Kovacs Geza egyedi csaladallitasahoz, es ami a legerdekesebb, hogy mennyire mukodik a Terapias pamflet. Ma volt szerencsem a sajat pamfletemmel egy "latonal" jarni es mielott szoba hozhattam volna, mar mondta is....”

„Ezúton is szeretnék jelentkezni a haladó tanfolyamra, és ha már így írok, akkor még annyit szeretnék csak mondani, hogy nagyon köszönöm az előző etapot, úgy érzem, nagyon sokat tanultam, tapasztaltam, és sok dolgot meg is értettem magammal és a környezetemmel kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok Neked! :)”

„Szia Ricsi! Vègigvettem az elsô tananyagot. Nagyon elégedett vagyok ès igazad volt, jó, hogy újra átismètlem az alapokat. Ami mèg tetszik, hogy a vizuális gyakorlataid segítenek a memorizálásban, ezáltal sokkal több rèszlet maradt meg az egyes csillagjegyekrôl. Nagyon jól keretbe foglalod az elôadást ès ami számomra a legjobb az egèszben, hogy mindezt teljesen èrthetô módon! :D”

„Kedves Ricsi! Szeretném megköszönni a munkádat. Új utat mutattál, amire nagy szükségem volt, az "ezotériából" való kiábrándulás után. Igazából csak lődörögtem, kerestem a helyem. Amikor elkezdtem a tanfolyamot, nem számítottam arra, hogy ilyen sok hasznos dolgot ismerhetek meg. A tanfolyami anyag nagyon sokrétű, de összeszedett, világos, nincsenek homályos részek. Átláthatók, könnyen ellenőrizhetők az állításaid, jól modellezik a mai világot. A tanfolyam alatt eddig kérdeznem is alig kellett, megválaszolásra került minden, annak ellenére (vagy épp ezért :)), hogy semmi közöm nem volt az asztrológiához. És ami a legjobb ebben, hogy gyakorlatban is igazolhatók az itt tanultak. Sok esetben csak ködösítést tapasztaltam spirituális témákban, így ez most egy nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy mégiscsak lehet ilyen tisztán, érthetően elmagyarázni a dolgokat.”

„Annyira jókat mosolygok a stíluson, pont olyan szúró, cinikus, józan paraszti egyszerű, lényegre törő, vizuális, analógiákban való gondolkozású, s közben semmi vulgáris, mégis másoknak ez jöhet le, mint ahogyan egy 4. Lecke hanganyagában írt kérdező. Annyira mosolyogtam, mert pont olyan ez az egész online tananyag, ami pont most, pont így kell nekem, pont ebben a stílusban, pont ezekért a terápiákért, az önmagamon való munkáért. Én hálásan köszönöm, hogy ezt a tudast és információt így "asztalra" tetted. És igen, valóban minden lecke után ott van az érzelmi sokk, hogy a budai hídfőröl leugrok. De inkább szorgosan jegyzetelek. ;-) Öröm van ;-) !!!”

„Ricsi, nagyon-nagyon Koszi a tanfolyamot, mar közben is megtettem, de igy a végen is muszáj, valójában egy önismeret+ életvezetési segítséget adtál, h mi fontos es mi nem, segítettél h távolról es higgadtabban (elfogadóbban, félelem-mentesebben) nézzek rá az életemre es úgy általában az életre. It was really wonderful :) Varom a közép haladót!”

"Szeretném veled is megosztani az örömöm. Egy hölgyet elemeztem, ahogyan tanítottál. Az elemzés végén gratulált, azt mondta, hogy nincs hozzáfűzni valója, mivel mindent tökéletesen elmondtam. Nagyon köszönöm, hogy ennyi tudást átadtál nekem."

"Szeretném megköszönni a tanfolyamot, amit nagyon magas szinten tartottál nekünk 12 héten át. Már ma hiányozni fog :)))! A videót, amit küldtél szintén nagyon köszönjük, mert igen nagy segítség. Azt is nagyon profin megoldottad. Tényleg érezni, hogy minden tudást át akarsz és át is tudsz adni. Ez ritka..."

"Nagyon köszönöm az EDDIGIEKET. Tökéletes előadások voltak kellemes hangulatban. Csak örülhetek, hogy belevágtam ebbe a "projekt"-be :)"

"Köszönöm, hogy a tudásod és tapasztalatod megosztottad velem. Már most nagyon sok segítséget adtál ahhoz, hogy jobb gyógyító legyek. A betegeimnek már több segítséget és jótanácsot tudok adni a gyógyulásukhoz, fejlődésükhöz. Más aspektusból is rá tudok világítani a problémáik gyökerére. A családom és a saját életem is jobban megértem, és így talán változtatni is tudunk sok mindenen. Nagyon tetszik az a logikája, ahogy egymásra épülve bontakozik ki egy életút, ok es okozat követve egymást. Mindenki, akinek megcsináltam, megértették és nagyjából egyet is értettek az elmondottakkal, annyira logikusan épül fel. Persze még messze nem tudom azon a szinten megcsinálni az elemzést, ahogy te, de nagyon tetszik és élvezem! Az asztalom állandóan tele van ezekkel a papírokkal meg horoszkópokkal, és ha van egy kis időm, már is ráreppenek és elemezgetek."

"Ez úton is szeretném hálámat kifejezni, hogy részt vehettem az elmúlt hetekben az oktatásaidon, nagyon értékes EMBERT ismertem meg személyedben és azt is látom, hogy hasznos vagy és leszel még nagyon sok embertársaidnak a jelenlegi életedben!"

"Először is nagy gratula a tanfolyamodhoz. Biztosan másoktól is hallottad már, de teljesen olyan, mintha már egy tucat tanfolyamot tartottál volna, legalábbis annyira összeszedettnek és átgondoltnak tűnik nekem a tanfolyam struktúrája és az előadásmódod."

"Nagyon-nagyon jó, érthető, egyszerűen fogalmazott és használható volt! Aki még hezitál, ajánlom figyelmébe."

"Nagyon szépen köszönöm a tegnap estét, csoda jól éreztem magam, miközben tanultam! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismertelek, és büszke vagyok arra, hogy tanulhatok Tőled, mert nemcsak "tananyagot" kapok, hanem szellemiséget, önreflexióra való készséget és világlátást. Az összefüggéseket olyan komplex módon mutatod be, hogy igazi beavatási szertatáson érzem magam, ha Téged hallak. Fiatal korodhoz képest nagyon bölcs vagy, amihez gratulálok. :) Örömmel várom a következő hetek kurzusait is és szép további napot kívánok!"

"Köszönöm a tegnapit, igazán nagyon lelkiismeretesen felkészültél, nagyon kedves voltál és igazán jól tudod átadni a tudásodat, nemcsak tudni. :)"

"Nagyon pozitív élmény volt végre emberi nyelven vizsgálni a horoszkópokat. Pont egy ilyen tanfolyamra vártam! Köszönöm, hogy vagy! :)"

"Lelkes, motiváló előadó vagy, 1 percig sem unatkoztam közben. :)"

"Klassz volt a tegnap esti első kurzus, tetszett! Bírom nagyon a hasonlatokat, amiket használsz! :)"

"Még csak az első 50 percnél járok a tananyag meghallgatásában. Folyamatosan jegyzetelek, többször visszahallgatom az elhangzottakat. Nagyon szuper és hasznos előadás számomra. Talán a segítségeddel sikerül megértenem jelenlegi életem egyik problémáját."

"Nagyon tetszik a tananyag, szinte szóról-szóra lejegyzetelem."

"Nagyon élveztem az előadásod … élvezetes, könnyen tanulható, logikus, jó előadói stílus...Gratulálok!"

"Alleluja, és nagyon nagy köszönet Neked a munkásságodért!"

"Nagyszerű volt a tegnap este is, hallatlanul okos vagy, valamint precízen fogalmazol, pontosan annyit adsz, amennyi mélységében befogadható, nagyon élveztem, köszönöm! :) Amit teszel értünk, olyan mértékű beavatás, amit szerintem fel sem fogunk, illetve kezdem felfogni. Mindenesetre tudd, nagyon hálás vagyok, hogy elindítottál az úton, úgy érzem magam, mint a mesében, a rézlevelű erdőből megyek a gyémántlevelű felé, és teli van az út csodákkal! Holott az a nagyszerű, hogy egy helyben vagyok, a sima zöld levél nemesedik át gyémánttá, mert kezdek másképp látni... :)"

"A csillagjegyekről szóló előadást meghallgattam, ami számomra csodálatos élményt nyújtott. Köszönöm azt az odaadást, az egyszerűséget, amely nem tud tovább bent maradni, és akkor elindul fölfelé, kifelé, amelyből megszületik a nagyszerűsg energetikája. Köszönöm, hogy mindezt ilyen formába öntöd és átadod számunkra."

"Nagyon élvezem a tanfolyamot, teljesen érthető minden! Most még nekem azzal van nehézségem, hogy ha tudom is például, hogy mit jelent a 3-as ház és mit jelent az oroszlán csillagjegy, össze tudjam olvasni ezek jelentését! De nem vagyok türelmetlen, szerintem a végére szépen össze fog állni minden, mert többször elmondod és ez jó! Szóval örülök, hogy a tanfolyam mellett döntöttem! Érdemes volt, köszönöm Neked!"

"Nagyon izgalmas és érdekes a tanfolyam! Le a kalappal a tudásod és a szorgalmad előtt!"

"Nagyon köszi az előadásokat! Szerintem tök jó ez az egész! :)"

"Nagyon èlvezem a tanfolyamot ès azt a sok-sok mindent, amit tanulunk Tőled. Ùgy tűnik annyira, hogy teljesen a tudatalattimba is bemàszik :) Ugyanis azt àlmodtam, hogy tanfolyamon vagyunk, egy kerek asztal körül ülünk, s èpp a sajàt kèpletünket nèzegettük pár perce, s most van szünet, mindenki felàllt, ès megmozgatta magàt, ès akkor mondtàl nekem vmi ràvezető gondolatot, ès akkora felfedezèst tettem magammal kapcsolatban, hogy leesett az állam. Aztàn kèrdeztèl valamit, ès elkezdtem az elmúlt èveimről beszèlni Neked, s közben èreztem, hogy tényleg gondolkozom àlmomban, és mint egy folyamatot, èreztem a gondolatmenetet arról,amiről beszèltem Neked. Nagyon èrdekes volt. Szóval azt hiszem nagyon jòl működik a tanfolyam, ha màr az àlmaimban is megjelenik :) És köszönöm ez ùton is a figyelmedet, hogy meghallgattad, amiről ott mesèltem. :)"

"Látszik, hogy a véredben van a tanítás, a tudás átadása, és én is csak a legjobbakat tudom elmondani a tanfolyamról. Ezen is épp gondolkoztam tegnap, hogy azért mekkora munka volt ezt az egészet úgy kidolgozni, hogy a 12 alkalomra szétosztani, fokozatossá tenni, belecsempészni az önismereti részeket és abban segítséget nyújtani, meg hát persze érdekfeszítővé is tenni a száraz tényeket, hogy ne unjunk bele, és hogy ottmaradásra bírj minket, akik ezt a tudást szomjazzák. Olyan dolgokat mondtál már így is, amikről eddig részben már tudtam, mert olvasgattam a Baktay-féle könyvet, vagy több helyről már megvolt egyéb ismeret is, de miután megmagyarázod a dolgokat, így fejbe csap a tény, hogy igen, ez azért van, az meg azért...nagyon jóóó!!!! Nagyon örülök neki, és nagyon köszönöm a sorsnak, hogy így alakult, hogy összetalálkozhattam Veletek."

"Amit mondtál, ahogy mondtad, az továbbra is iszonyú klassz, alig tudtam ma koncentrálni a melómra, a tegnap esti összefüggések járnak az eszemben! Tegnap jött át igazán, hogy ez egy nagyon bonyolult, és összetett tudomány sok-sok ismeretlennel. És milyen felelősséggel! Örülök, hogy megint mélyülhettek az ismereteim. Köszönöm még egyszer!"

"Számomra nagyon érthető a tanfolyami anyag, és kimondottan szeretem a stílusodat. Komolyan mondom, alig bírom kivárni a következő alkalmat."

"Nagyon hasznos az asztrológiai tanfolyam, elemző szemüvegen keresztül nézem a baráti körömet, és hát rendkívűl jó tanár vagy, tisztán, érthetően adod át, és én már most profitáltam belőle. :)"

"Igazán NAGYON KÖSZÖNÖM az eddigieket, az átadott tudást! Élvezetes és érthető, egyben olykor sziporkázóan értelemtágító az előadásod! :D Várom mindig a folytatást :)"

"A varázsló suli nagyon jó!!! Szerintem amolyan élet-fordító hatása van!!!"

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy részt veszek ezen a tanfolyamon, és van egy olyan elég erős intuícióm, hogy egyszer még nagyon büszke leszek arra, hogy Nálad tanulhattam."

"Teljes extázisban vagyok csütörtök óta, mert ennyi fantasztikusan használható információt még nem kaptam. Úgy várom a csütörtök estéket, mint valami óriási ajándékot. Köszönöm neked!!!"


BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Iránytű a Spirituális Fejlődéshez
lila

A Tan Útja-Dhammapada - Hangoskönyv
darmapa

Iránytű az Asztrológiai Önismerethez
zold

Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz
zold