Középhaladó tanfolyam

Tanfolyamok-kép IIAz Asztrológiai és Önismereti Tanfolyam Középhaladó szintje újabb szinteken vizsgálja a körülöttünk lévő világot és a bennünk rejlő realitást. Mélyebb összefüggésekbe nyerünk bepillantást általa, az egyéni mintákon túl felfedezhetjük a teljesebb archetípusokat, melyek ismeretével magunkról és a környezetünkről még részletesebb ismeretekhez jutunk. Segítségével az Idő dimenziói kitágulnak, ismereteink kiterjednek a Múlt, a Jelen és a Jövő síkjaira is, könnyebben megértve és átlátva a folyamatokat a legkisebbtől a legmagasabb szintekig.

A tanfolyam online saját ütemben távoktatásként végezhető minden Kezdő tanfolyamot végzett jelentkező számára.

Részvételi díj: 16 ezer forint.

A tanfolyam felépítése:

1. alkalom: Az Asztrológia ’etikettje’, hozzáállása, mélységeinek-magasságainak, tisztaságának, eredményeinek növelése. Mit tegyünk, hogy tiszta csatornává váljunk a jelenlévő információk számára, és a legtöbbet segíthessünk vele másoknak és magunknak.

2. alkalom: Az Archetípusok (Nap, Hold, Vénusz, Merkúr, stb.) felismerése a környezetünkben – Emberek, Öltözködés, Tetoválások, Testékszerek, Egészségügyi helyzetek - Képekkel, példákkal illusztrálva.

3. alkalom: A Tér, a megnyilvánult világ tükörképe – Otthonunk, környezetünk, mint visszajelzés a bennünk lévő energiákkal kapcsolatban (Nappali, Hálószoba, Fürdő, Konyha, Előszoba, Környezet, stb.)

4. alkalom: Két születési képlet összehasonlítása, ezáltal az egymás közötti működési sémák feltérképezése, kapcsolataink magasabb szintű megértése és megélése – Párkapcsolat, Szülők, Gyerekek, Testvérek, Barátok. Karmikus múltunk a két képlet összehasonlításából Párkapcsolati és egyéb emberi kapcsolataink vonatkozásában - a ’lassú’ és ’gyors’ bolygók egymásra kifejtett hatásainak vizsgálata.

5. alkalom: Gyakorlati segítségek biztosítása a születési képlet alkalmazásából – Mantrák, technikák, táplálkozási, öltözködési, környezetrendezési tanácsok.

6. alkalom: A születési képlet elemzése az óra-perc pontos ismerete nélkül; az óra-perc pontosításának lehetséges és működő eszközei.

7. alkalom: A Jövő és a Múlt vizsgálata – Adott, konkrét események, időszakok megértése az életünkben; az ott lévő tudás és tapasztalatok integrálása.

8. alkalom: Jövő predikció – Részletes előrejelzés készítése – Személyes és kollektív Sors vizsgálata.


BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Iránytű a Spirituális Fejlődéshez
lila

A Tan Útja-Dhammapada - Hangoskönyv
darmapa

Iránytű az Asztrológiai Önismerethez
zold

Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz
zold