Iránytű a Spirituális Fejlődéshez

Ez a könyv a teljesség igényével íródott. Megtalálhatóak benne mindazok a főbb támpontok, kulcsok, ideák, melyek segítségével képesek lehetünk átlátni, és megérteni magunkat és a körülöttünk lévő teljes létezést. Tartalmazza elviségében a buddhizmust, a kereszténységet, az asztrológiát, és számos egyéb olyan utat és hagyományt, melyekkel eddigi életem során találkoztam és kipróbáltam. Esszenciának tekinthető, melyhez bármikor lehet nyúlni, mely bármikor elővehető, kinyitható, és mindig olyan választ képes adni az olvasónak, amelyre a leginkább szüksége van az adott pillanatban.

Rendelhető a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre írva.

Ár: 3000 forint,

Terjedelem: 304 oldal.

Az 'Iránytű az Asztrológiai Önismerethez' könyvvel együtt a két könyv ára 5 ezer forint!

„Még csak kb. 40 oldalt sikerült elovasnom az első könyvedből, de már most sokat segítettél megérteni akár magammal, akár a szüleimmel vagy a környezetemben lévő emberekkel kapcsolatban. Hálásan köszönöm Ricsi!!!! Minden egyes fejezet után csak ámulok!!! Nekem nagyon tetszik, és már várom a második könyvedet!!!!"

„Fantasztikus a könyv, megvettem ajándékba is valakinek, és egészen meglepő hatással van rá, pedig még csak péntek óta olvassa. Nem titok, hogy kicsit művészlélek vagyok, sokat írok, előadok, énekelek én is, és nagyon szeretem, ha valakinek van stílusa. Pontosan azt a rendkívül egyedi és egyéni stílust, szó- és képhasználatot is értékeltem többek között Benned, amire már az elemzésem során is felfigyeltem, de azóta csak jobban megszerettem az alkalmak alatt, és örömmel láttam, hogy a könyvben is visszaköszön: nem fogtad vissza az egyediséget és az egyenességet, embereket felébresztő kritikai érzéket sem."

„Pár órával ezelőtt került a kezembe "véletlenül" az Iránytű a Spirituális Fejlődéshez. Az utószóban azt írtad, két hét alatt áramlott ki belőled. Hát belém meg kb három óra alatt. :D Jókor jött, pont ez kellett, most elkezdem elölről, szöszölősen. Sokat röhögtem magamban/magamon, mert tűpontos vagy. Nem ez az első találkozásom a spirituálissal, de bátran mondhatom, mindenképpen mérföldkő az utamon. Köszönöm! :)"


Iránytű a Spirituális Fejlődéshez borító

1 BORiTo LILA k

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Iránytű a Spirituális Fejlődéshez
lila

A Tan Útja-Dhammapada - Hangoskönyv
darmapa

Iránytű az Asztrológiai Önismerethez
zold

Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz
zold