Asztrológia

Asztrológia-Főlap-képAz Asztrológia, amennyiben jól van működtetve, egy tökéletesen objektív, mélyreható és kiválóan használható képet tud adni annak, aki belepillant. Segítségével akár évek külső-belső keresését tudjuk felgyorsítani, és a két óra hosszú konzultáció során Életünk összes jelentősebb kérdésére választ tudunk kapni, sőt, olyan egyéb meglátásokat is, melyek kívül estek addigi nézőpontjainkon, mégis elengedhetetlenek. Többféle lehetőség is rendelkezésünkre áll:  

1. Születési képlet

A születési képlet a tudatalatti egyfajta belső térképének, 'röntgenfelvételének' tekinthető. Világosan és átláthatóan kirajzolódnak benne azok a karmikus hajlamok, csírák, melyekkel a lélek ebbe a leszületésébe megérkezik. Azzal a luxussal rendelkezünk, hogy az Elemzés során már egészen a leszületés előtti közeget is módunk áll megvizsgálni, ahova a képlet tulajdonosa megérkezik. Tisztán megállapítható, hogy a Szülők milyen energetikát képviseltek, és hogy milyen volt a kettejük között lévő energetikai viszony. Ezen információk számos és mélyreható magyarázatot adnak a születés körülményeire, és a szülőkkel való kapcsolatra ebben az életben, és akár korábbiakban is. Mivel fizikailag száz százalékban, érzelmileg ötven, gondolatilag huszonöt százalékban a szüleink összetevőiből állunk, nagyon fontos az őket alkotó minták, energiák ismerete. A köztük lévő kapcsolat pedig előrejelzi a felnőttkori Párkapcsolatok sikerességét, lefolyását és a megállapodás, a családalapítás legkorábbi időpontját is.

A képlet tisztán megmutatja a gyerekkorban minket formáló hatásokat, és hogy ezek nyomán milyen elme-struktúra alakult ki a számunkra. Megmutatja, hogy mik azok az érzések, gondolatok, stratégiák, melyeket azért 'űzünk', hogy elérjük a boldogságot és a teljességet, de valójában éppen ezen törekvéseink legfőbb akadályainknak bizonyulnak. Ennek pontos ismeretében képesek lehetünk problémáink akár 90-95 százalékát magunk mögött hagyni jelenlegi felnőtt életünkben!

Kiolvashatóak azok az igények, minták, forgatókönyvek, melyeket Párkapcsolati és Házassági viszony esetén élünk, hasznos és fontos tanácsok adhatóak arra, hogy magasabb szinten és boldogabban tudjuk működtetni a Párkapcsolati-Házassági kötelékünket.

A két fő terület vizsgálatával megállapítható, hogy hány gyerek foganásának lehetősége van ott a képletünkben, nagyságrendileg mikorra várhatóak, és mit tudunk tenni, hogy a lehető legkönnyebb és legboldogabb lehessen világra jövetelük.

A képlet megmutatja, mik azok a területek, melyeken képesek vagyunk dolgozni, Karriert építeni, és hogy mik azok az ívek-tendenciák, melyeket bejárunk a Karrierünk során: mikor kell váltásokra számítani, milyen formában vagyunk képesek a leginkább örömünket lelni és kiteljesedni a munkában.

Leírhatóak azok az Egészségügyi területek, melyek a leginkább érintettek, és melyekre egész életünkben érdemes figyelmet fordítanunk, illetve feltárhatóak a mögöttes lelki okok is, melyek rendezésével, az esetlegesen kibillent energiák pótlásával, egészséges és teljes értékű életet tudunk élni.

Bolygókapcsolatokból és csillagjegyekből megállapíthatóak azok az archetipikus minták, amiket a leginkább működtettünk Előző életekben, így ezek ismeretében sok mindent meg tudunk érteni jelenlegi életünk alakulásával kapcsolatosan, és megfelelő módszerekkel (Előző életes Utazás) hatékonyan fel is tudjuk oldani az ezen archetípusokban elakadt energiákat, rajtuk túljutva elérhetjük a szabadságot és boldogságot is. 

2. Coaching-alkalom

A Coaching-alkalom azok számára ajánlott és elérhető, akik már részt vettek a születési képletük elemzésén általam, vagy valamelyik kijelölt kollegám által, aki ugyanabban a rendszerben elemez. A születési képlet elemzésével a főbb kérdésekre választ kapunk, rengeteg minden a helyére kerül, és gyakorlati tanácsokhoz is jutunk, hogy mit tudunk tenni aktívan a saját boldogulásunkért és jólétünkért. Az elemzés után eltelt időben természetesen merülhetnek fel még további kérdések a képletünkkel, életünkkel, dolgainkkal kapcsolatban, és ahogy elkezdjük az önmunkánkat vele, annak tényezőivel és folyamataival is.

A Coaching-alkalom során lehetőség van ezekkel kapcsolatosan kérdezni, megosztani, és számos módon kedvezően és eredményesen felhasználni az erre szánt időt. Minden már elemzettnek ajánlott, akiben az elemzése óta merültek fel ilyen jellegű kérdések, és megválaszolásuk további lendületet és haladást tud biztosítani az Úton és a Fejlődésünkben. :) 

3. Éves előrejelzés

Tisztességesen a jövőt úgy lehet megmondani, hogyha a születési képlet, a belső struktúrák fel vannak térképezve. Ebben az esetben világosan, alaposan és biztonsággal leírhatóak azok a hatások, az az Út, amint a képlet tulajdonosa az előtte lévő időszakban haladni tud.
Pontosan leírhatóak azok a bolygóenergiák, melyek az életünket alkotják, formálják, és ezek ismeretében onnantól kezdve Életünket a leghatékonyabban, számos dolgot megértve és elfogadva vagyunk képesek élni. 

4. Gyermek elemzése

Az egyik legszebb része az asztrológiának, amikor a Szülő a Gyermek képletével találkozik. A Nap és a Hold bolygó a gyermek képletében az Édesapjáról és az Édesanyjáról ad objektív képet, így az ő képletének elemzésével, önmagunkról is megtudunk rengeteg addig esetleg még nem tudott és hasznos információt. Látható, hogy a gyermek számára milyen megélések aktívak gyerekkorában, így tudatosan tudunk odafigyelni akár olyan igényeire is, melyeket nem jelez felénk, de tudatában lehetünk, hogy ott vannak. Születési képletének ismeretében fel tudjuk készíteni a Párkapcsolat útvesztőire, hogy mire érdemes figyelnie, mikorra várható a megállapodás az ő esetében, és megtudhatjuk, hogy mit tudunk tenni, hogy ez a lehető legsimább út legyen a számára.

A Karrier terület vizsgálatával tudatosan tudjuk felkészíteni gyermekünket azokra a területekre, melyek végzése a legalkalmasabb a számára, így elkerülhetőek pályaválasztás előtti harcok, félreértések is, ezzel nagyon sok időt és energiát spórolva a gyermekünknek.

Az Egészségügyi területek vizsgálatával fel tudunk készülni már születése után közvetlenül, hogy mikre kell figyelnünk gyermekünk egészségével kapcsolatban, milyen háttér-minták okozzák betegségeit, és hogyan érhetjük el minél előbbi gyógyulását, illetve egészségének megőrzését hosszú távon.

 


BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Iránytű a Spirituális Fejlődéshez
lila

A Tan Útja-Dhammapada - Hangoskönyv
darmapa

Iránytű az Asztrológiai Önismerethez
zold

Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz
zold