Asztrológia

Kedves Ricsi! 3 hete készítetted az elemzéseinket és fantasztikus ahogy folyamatosan áll össze a kép bennem azóta is. Azok alapján amiket mondtál, el is kezdtem a munkát, csinálom a gyakorlatokat és túl vagyok már 2 oldáson is, ami szintén megdöbbentő dolgokra világított rá… Nagyon hálás vagyok azért, hogy eljutottam hozzád, és ennyire tudatosan, célirányosan tudok dolgozni magamon és a kisfiamnak is tudok segíteni!

Én is köszönöm,köszönöm a MINDENT, amit tőled/általad kaptam. Hatalmas és fajsúlyos felismerések jöttek meg az elemzésed kapcsán, és végre először érzem életemben, hogy az irány amerre  elindultam, előremutató és békességgel eltöltő...😍

Kedves Ricsi, köszönök mindent! Amellett, hogy nagyon pontos az elemzésed (a számok sosem hazudnak :-)), megjegyezném, hogy ritkán találkozom ilyen precíz, összeszedett, alapos munkával, mint a tiéd, ezen a héten pedig ez már a második ilyen találkozásom, szerencsés vagyok :-) Köszönök mindent!

„Két éve jártam nálad elemzésen. Szeretnék visszajelezni annyit, hogy még mindig küzdve az akkor átbeszélt ügyeimmel, ráébredtem, hogy a legeslegsegítőkészebb, legkonkrétabb és legtisztességesebb asztrológiai elemzés a tied volt minden valaha meghallgatott elemzés közül. Ad reményt.

Tele van kapaszkodókkal, megoldási utakkal és javaslatokkal. A leggyakorlatorientáltabb és a legkliensközpontúbb mind közül. Azt az érzést adja, amikor újra hallgatom, hogy van remény és van megoldás. Minden tiszteletem a tiéd ezért.

Két év kellett, hogy ezt felfogjam. Nagyon köszönöm.”

„Kedves Ricsi, nagyon köszönök mindent, a segítők elérhetőségét is! :) Nagyon nagy élmény volt! A hatása alatt vagyok még mindig, valószínűleg leszek is még nem csak napokig, hanem hosszabb ideig. És ahogy mondtam, ez ugyan a saját életem, mégis az összefüggéseket, az ok-okozat, a halmozódás, stb. ilyen áttekinthető összeállását, mint ahogy általad megismerhettem, nem tudtam összerakni. Így ahogy elmondtad olyan egyszerűnek látszik. :) de persze nem is olyan egyszerű, hiszen mennyi összetevőből áll. Nagyon köszi, nagyon tanulságos volt. És nagy segítség, hogy helyes irányba haladjak az utamon, és könnyítsek nem csak a saját jelenlegi és következő életeimen, hanem a fiam életén is.”

„Mióta voltam nálad valóban egyre szebb napjaim vannak. Még azon a héten hihetetlen mennyi dolog állt össze és hozott megértést, elengedést az életembe. Azóta volt 2 nagyon áttörő oldásom is. :)”

„Kedves Ricsi! Köszönöm a terápiás konkrét javaslataidat, és hogy szakembert is javasolsz. Nagyon örülök ezeknek!! A mai alkalom - mint ez ki is derült már az elmondásod alatt - teljesen követte az életeseményeimet, és azok a pontok emelődtek ki, amiket a leglényegesebbeknek érzek az egészségi - lelki problémáimhoz. Nagyon más volt ez az elemzés, más rendszerű, mint amiken eddig voltam; és nagyon "ütős". Az életemben jelenlévő életérzéseket rendkívül pontosan visszaadta. A szülőkkel kapcsolatos dolgok új megvilágítást adtak. Az asztr. könyvedet elkezdtem már olvasni, remélem a karmajelölők is benne lesznek. Mert ott is kaptam új útravalókat. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget!!! :) Nagy ölelést küldök, mert igazi segítségnek érzem mindezt.”

„Szia Ricsi! Köszönöm az anyagokat és az elemzést! Nagyon érdekes és hasznos volt és nagyon szépen egybecseng azokkal amik mostanában előjöttek itt-ott.”

„Nagyon köszönöm a segítséged, és az instrukciókat is! Sok minden került helyre bennem már tegnap - értelem szintjén természetesen, és remélem, hogy mielőbb lelki téren is tisztulni fog mindaz, amiről beszéltél. Döbbenetes volt hallgatnom, hogy minden ül, és úgy van, úgy éreztem, ahogy mondtad. :)”

„Kedves Ricsi, nagyon köszönöm! Csodálatos élmény volt... Letaglózott az egész, egyelőre szóhoz sem jutok, egészen furcsa most emberek között lenni, hogy ők nem tudják, amit én most megtudtam. ..és még egy dolgot érzek, amit eddig azt hiszem sohasem sikerült, csak olvastam róla, hogy kéne: (anyai) gyengédséget, megértést magam iránt. Nagyon hálás vagyok! Legszívesebben most azonnal belefognék bármelyik általad javasolt feladatba, terápiába…”

„Szeretném Neked megköszönni, hogy tavaly a pilisszentiváni táborban elkészítetted a terápiás pamfletemet. Azóta járok *** ***-hez és mindig picit-picit jobb lett az oldások által. A napokban valami mélyet sikerült kioldanunk, melynek tegnapra "érett meg a gyümölcs". Végre érezhettem az érzéseimet.”

„Koszonom szepen a penteki elemzest, ezuton is. Nagyon tartalmas, hasznos volt amit kaptam toled! Melyen megerintett az ahogyan segitettel nekem es igazabol nincsenek ra szavak amit erzek. Minden tiszteletem.. Koszonettel es szeretettel”

„Drága Ricsi, szavakba nem lehet önteni a tegnapi találkozásunkat..ennél jobbkor nem is jöhetett volna a segítséged... Olyan örömet és könnyedséget kaptam Tőled, és mindent abban a pillanatban, amikor a belső viharaim a tetőfokára hágtak.. Az ellenállásommal kapcsolatosan is tök igazad volt, nemigen tudtam aludni csak picit, és hajnalban nekiláttam bak aszcendens szemszögből Bakos Attila által kiadott könyvben utána járni a dolognak :) Megcsináltam a keddi mantrát, és gooo :) Hálásan köszönök tényleg MINDENT :)”

„Szia Ricsi! Nagyon köszönöm a lelkiismeretes elemzést és a hasznos tippeket! Annyira sokkot kaptam, hogy alig tudtam elköszönni is. Csak makogtam. Elég "hűba**meg élmény" volt, az egóm csak pillázott. Már utána egy komoly megnyugvást éreztem. Aludtam egy nagyot. Aznapra ki is dőltem. A konkrét kezelési tippekért hálás köszönetem!! Napi önmunka van, most már akkor ezekkel is. Öröm, hogy nem csak a hobbid lett...:) Milyen érdekes, hogy megtetszett az asztrológia. Hasznos eszköz. Családon belül is iránytű lehet. Maradtak kérdéseim, azokat felderíteném. Az időd sem akartam rabolni 2óra leteltével. Mikor lesz online kezdő tanfolyam?”

"Nagyon érdekes élmény volt ez az elemzés, még mindig jár az agyam és ezen gondolkozom, már tervezem a next stepeket, az elemzés alapján. Tanulságos volt és érdekes, ez egy vegytiszta high-level önismereti alkalom volt. Téged felírnálak receptre kötelezően jó sok embernek. :)"

„Köszönöm szépen a mai rengeteg jó infot. Ritka az amikor ennyire nem marad bennem nyitott kérdés. Rendesen leültettél - hasznos értelemben. Meg a parom is kérdezte, h mi a titkod, hogy végre megszeppenve (nem elegedetlenkedve) jovok el valahonnan... hahaha."

„Kedves Ricsi, nagyon szépen köszönöm. Annyit még a maihoz, ha szabad megjegyeznem, hogy lenyűgözően becsületesen csinálod. Annyira az a célod, hogy az összes, két órában elmondható információ elhangozzon, ami segíti a klienst - és nem az, hogy az elteljen valahogyan és a kliens mégegyszer jöjjön inkább. Nagyon sok lelkesedésben töltött munkaévet és sok hálás klienst kívánok még!”

„Milyen vicces... Elkezdtek egyes emberek “betámadni”, amiért (sok más szakember után) megcsináltattam a képletem veled is, és azt mertem mondani, hogy soha, senki ilyen átfogó, teljesen korrekt, használható, értelmes dolgot nem mutatott. Na, nem baj!”

„Szia Ricsi! Nagyon régóta szeretnek írni neked. Kb. 3 éve voltam nálad elemzésen és fél évre rá megismertem a páromat, aki csodálatos ember, hasonló értékekkel rendelkezik, családcentrikus, megbízható. Nagyon boldog vagyok, júniusban lesz az esküvőnk. :) Szeretném megköszönni neked, mert úgy érzem az elemzés is sokat segített, hogy közelebb kerüljek önmagamhoz és megtaláljam őt!”

„Emellett szeretném elújságolni, hogy a coaching alatt megbeszélt pamfletpontokkal dolgozom, és akkora fordulatokat vett az életem, hogy szeretném javasolni/kérni, hogy több ilyen coachingot is tarts, mert életemben ekkora iránytűt még nem kaptam arra nézve, hogy ha és amennyiben akarok karmát pucolni, hogyan csináljam, biztosan mások is nagy hasznát vennék. Megint köszönöm. Rengetegszer akartam virtuális tollat ragadni a Zöldkörben leírtakra vonatkozólag, hogy csak a környezetemben mennyi igazolást látok erre, csak aztán rájöttem, hogy neked erre nem kell igazolás, én meg végre észreveszem, a többiek meg vagy akarják ezt látni, vagy nem.”

„Köszönöm a mai alkalmat, szuper volt!!! Egész más minőség, mint amire számítottam. Az írásaidat követem olvasom, így gondoltam, hogy tartalmas 2 óránk lesz, de várakozáson felüli volt. Nem estem mély depresszióba, sőt! Komoly segítséget kaptam, hogy ott ahol, érzem tudom, hogy elakadás van, hogyan lépjek tovább. A segítők mindegyikével beszéltem és egyeztettem időpontot. Szeretném, ha augusztus vége felé találkoznánk újra, addig szerintem elég tartalmasan fognak telni a napjaim:-)) és lesz már miről beszélni újra, érdemben. Mindent köszönök!”

„Kedves Ricsi, Koszi minden átjött :) Bámulatos, eddig nem foglalkoztam asztrológiával, idén ajándékba kaptam egy holdnaptárat es ezt az elemzést. Csodalatos dolgokat adtál es nagyon boldog vagyok, hogy tisztan lathatom a feladatokat s ezáltal tudatosabb a munkám es kicsit el tudtam lazulni :) *****-al l is megosztom az elemzést es szerintem Ő is fog Hozzad fordulni. Nagy Ölelést küldök Neked es további szép napot! :)”

„Szia! Köszönöm szépen! Örülök, hogy eljutottam hozzad, jó volt végre valakitől hallani a fejemben kattogó gondolatokat ;) Es nem a rizsát ;)”

„Kedves Richard! Körülbelül 1 éve jártam nálad általános elemzésen, es mivel ``kegyetlen őszintesége`` miatt nagyon tetszett, ezúttal szeretnek egy 2017/2018as eves elemzést kérni.”

„Szia Ricsi! Az elemzésre reagálnék röviden. Először is köszönöm(ismét)! Most, h már volt időm megemészteni, rálátni, átgondolni, ki tudom jelenteni, h kb 90-95%ban rá tudom húzni az eddigi életemre, megéléseimre, velem történt belső és külső dolgokra. Ezzel az elemzéssel egy olyan dolgot mutattál meg nekem, amit (a sok-sok sz*rság lefejtése után) éppen kezdtem magamban meglátni, észre venni, h ott vmi nem okés.. ott valami van amit nem látok még tisztán. Na ez most szépen kitisztult, összeállt. Így kaptam egy hatalmas lökést a további önmunkámhoz! Ezt nagyon köszönöm!!! Kérdéseim nincsenek. A felvett anyag többszöri meghallgatása után minden világos, és tudom hová tenni!"

„Azt pedig el kell mondanom, hogy a stílusod azonnal megfogott. Egyrészt a stílus (nagyon bírom, és nem vagyok vele egyedül), másrészt az egyenességed, az hogy következetes vagy és minden nap ugyanazt mondod. Néha metsző, amit mondasz, de én nagyon szeretem ezt. És mivel a születési képletem alapján ismeretlenül elmondtad az életem mozgatórúgóit, ezért bizalmat szavaztam. Tehát az emberi és a szakmai tényező nagyon ott van nálad, ezért bízom benned”

„Kedves Ricsi! Szeretném megköszönni az asztrológiai elemzést, nagyon fontos témákat kaptam az önismereti munkám segítéséhez. Azóta folyamatosan érkeznek a gondolatok, az éjszakai álmom is nagyon intenzív, és ezzel kapcsolatos volt.”

„Azt nem mondtam Nálad, de egy gondolat jelent meg bennem folyamatosan: "végre egy felnőtt, aki nem hazudik".”

„Az elemzésről: köszönöm, hogy úgy össze tudtad foglalni a dolgokat, hogy nem maradt hiányérzetem. Már most nagyon sokat segítettél azzal, hogy tűpontosan megmondtad, MIN és HOGYAN érdemes "dolgoznom". Eddig is intenzív keresgélésben voltam már egy ideje, ami nem volt hiábavaló, de az elemzésed után kicsit úgy tűnik, eddig sötétben tapogatóztam. Most sokkal egyértelműbb számomra, hogy mi a teendő, azt hiszem kitisztult a köd. Nagyon hálás vagyok érte! :) A szakemberek elérhetőségét is külön köszönöm, nagy segítség ez is! Nagyon örülök a lehetőségeknek, amiket nyújtottál, élni fogok velük! A gyakorlatoktól tartok egy kicsit, de igyekszem azokat is a mindennapjaim részévé tenni. Összességében azt érzem, hogy VÉGRE valaki pontosan belőtte nekem az irányt, hogy merre van az előre! :D És hogy ehhez még eszközöket is kaptam, az meg a hab a tortán. Hálás köszönet mindezért! :) A továbbiakban minden jót kívánok Neked!”

„Szia Ricsi! Gondoltam, megírom a jót is. Nem rég megismertem egy csupaszív férfit. Az utóbbi jó sok év (elnézést a kifejezésért) intenzív szopórollerezése után szinte még felfoghatatlan számomra, hogy egy ennyire kedves, gondoskodó, figyelmes férfi be tudott lépni az életembe. Félek persze, hogy hűbelebalázs módjára belerondítok az idillbe - leginkább erről szólnak most a nadis és a kineziológiai kezelések. Még mindig hallom a szavaidat az asztrológiai elemzésről. Rengeteget segítenek visszafogni a túláradó programjaimat. Egyszerre jó és szokatlan ennyi szeretetben fürdőzni. Sokat gondolok rád és nagyon hálás vagyok a találkozásunkért, a szavaidért, a tanításaidért - ezúton is szívből köszönöm!”

„Kedves Richárd! Letöltöttem a fájlokat. Ezúton is köszönöm az elemzést és a gyakorlatokat. Számomra elképesztő mértékű az a tudás, ami egy ilyen mögött lehet. Minden jót kívánok Neked!”

„Nagyon köszönök mindent! Sok olyan összefüggésre derítettél fényt, amely eddig homályban volt, csak a következményei hatottak rám és nem találtam fogást rajtuk, vagy tudatában voltam mechanizmusoknak, de ott is sötétben tapogatóztam, hogy hogyan oldozzzam fel magam energetikájuk alól. Most kaptam szerszámosládát, ahogy te fogalmaztál :) Nagyon köszönöm és minden jót kívánok!!”

„És hálás szívvel köszönöm az elemzést még egyszer! Nem gondoltam, hogy ennyire komplex, kerek, egész dolog lesz belőle, ilyenben még nem volt részem. Már most hatással volt rám az, és változásokat indított el bennem, hogy így kívülről tekinthettem egy más megközelítésből az életemre. Köszönöm!!!:-)”

„Drága Ricsi, az a helyzet, hogy amit tőled kaptam elemzést, az a boldogság, hogy találkozol az életedben olyan emberrel, aki ennyire szakszerűen, ilyen segitőkészen, minden támpontot a kezedbe ad, ez felbecsülhetetlen, hidd el nekem. Olyan halas vagyok a sorsnak, hogy nem máshoz, hanem éppen hozzad irányított. Véletlenek nincsenek. Köszönöm neked!!!!”

„Szeretném megköszönni részletgazdag munkádat! Hatalmas támpontokat kaptam és tisztánlátást! Hála és köszönet érte! További jó munkát és küldöm a barátnőimet:))”

„Köszi szépen az elküldött infókat és az elemzésed anyagát is. Nagyon érdekes volt ezt a 2 órát végighallgatni. Bevallom, nálam mindez pozitív kicsengéssel zárult és hatja át ez a hangulat a napom azóta is.”

„Picit több, mint egy éve voltam nálad elemzésen, ami fordulópont volt az életemben. A segítségeddel jutottam el ***-hoz, akihez azóta is járok. A közös munka eredményeként, és ahogy azt az elemzésben is pontosan megmondtad, munkát váltottam. Az eredeti szakmámtól nagyon eltérő területen dolgozok, de megtaláltam azt, amiben kiteljesedhetek. Nem lelketlen gépként robotolok, nem szorul háttérbe minden más a munka mellett, hanem kiegészíti az életem, hozzátesz :) Nemsokkal az elemzés előtt lett vége a párkapcsolatomnak, de dolgozni kezdtem magamon, és a párom is visszatért az életemben. Mintha kicseréltek volna minket, és a kapcsolatunkat. :) Olvasom az előrejelzéseid, tanácsaid, melyek segítenek, hogy ne csak tehetetlenül tekeregjünk, kínlódjunk, hanem értjük mi történik, miért történik, és mit is tehetünk. Köszönöm a munkádat!”

„Nagyon szépen köszönöm ezeket a segítségeket, igénybe fogom venni őket! Nagyon tetszett az elemzés, annak ellenére hogy nem nagyon beszéltem, kicsit könnyebbnek is érzem magam mert főleg a család témával kapcsolatban rengeteg dolog a helyére került amit eddig nem tudtam hova tenni érzések szempontjából! :) Úgyhogy köszönöm a lehetőséget!”

„Szeretném elmondani, hogy milyen sokat kapok tőled az éves elemzés, és a heti/havi bejegyzéseid által. Az elemzést folyamatosan újra és újra hallgatom és abból merítek erőt év közben, amikor már nagyon nehéz. És az elmúlt 1-2 évben bizony sokszor volt nagyon nehéz. És biztos vagyok benne, hogy ezzel nagyon sokan mások is vannak így. Én hálával és köszönettel tartozom neked.”

„Nagyon szépen köszönöm Ricsi! Örök hálám :), ez nagy segítség lesz az "önmunkához"! Pár dolgot már el is kezdtem megváltoztatni a találkozásunk óta! Nagyon tanulságos volt számomra az elemzés, a látásmódod ahogyan a sajátos "zseblámpáddal" bevilágítottál oda ahol számomra addig sötét volt, mert nem mertem/ akartam látni ami itt van. Még egyszer nagyon köszönöm!”

„Kedves Ricsi! Holnap találkozol a férjemmel, ezért eszembe jutott, hogy írok neked néhány sort visszacsatolásként. Azóta is nagy szeretettel ajánllak Téged az ismerőseimnek. Komoly segítséget kaptam Tőled, hogy még jobban átlássam az életem alakulását, személyiségemet. Most már a puzzle darabkák egyre jobban állnak össze. Mióta nálad jártam, a javaslataid alapján voltam több oldáson a kineziológusnál, és voltam többször már az utaztatónál is. Kovács Géza nagyszerű élmény volt, ott is komoly oldás történt, bár ahogy ajánlottad, nem foglalkozott a miazmával konkrétan, csak üvegeket választottam. Mit tanácsolsz, fussak neki még egyszer máshol a miazmának? Szeptembertől *** iskolában tanulok ***nál. Sok dolog összecseng azzal, amiket te is javasolsz. Érdemes lenne megismerkednetek, ha nem ismeritek még egymást! :) A módszerekkel is rengeteget oldok, ez és amit te elmondtál, megerősített a házasságomban és nagyon szép időszakot élünk most meg a férjemmel. Szóval úgy érzem sikerül finomodnom, a fortyogást csökkentenem magamban. Jól érzem magam és jól alakulnak a dolgaim. Még egyszer hálás köszönet Neked az elemzésért és az írásaidért is, amit nyomon követek.”

„Nagyon szépen köszönöm! Nagyon sokat segítettél! A kétségbeesésem és a félelmem máris alábbhagyott kissé. Ez az életem egyik legfontosabb - ha nem A legfontosabb - fordulópontja.”

„Köszönöm szépen, Ricsi! :) A linkeket is és a fantasztikus elemzést is. Csodálatos volt, és csak még jobban megerősített abban, hogy asztrológiát szeretnék tanulni, méghozzá Tőled. :)”

"Tesóm megmutatta az elemzésed és ESZMÉLETLEN DURVÁN JÓ!!!! :D :D Gratulálok, tényleg tökre nagyon ügyi vagy, minden, amit mondtál szó szerint igaz!"

"Nagyon tetszett az elemzés, ez egy kicsit más volt, mint amit asztrológusok csinálnak, de éppen ez tetszett benne. Szeretném megkérdezni, kinél tanultál? Hol lehet ezt a fajta elemzési technikát megtanulni?"

"Köszönöm tudod, hogy életeket mentettél?!!!!!!"

"Most ért véget a Születési képlet elemzésem, amelyet még rögtön a csoporthoz való csatlakozásom után sikerült nyernem (Teremtettem :)) Ricsinél. Én is voltam már több asztrológusnál, de sajnos rossz tapasztalatokat és sok kérdőjelet kaptam eddig."
Éreztem, hogy nagyon jó lesz a mai és sokat segít majd önmagam megismerésében és az "összevisszaság" helyretételében. Így is lett, 100%-os volt, érhető, részletes, sokat tanultam és tudom majd hasznosítani az életemben ezeket az információkat. Fantasztikus Szülinapi/Nőnapi ajándékot kaptam!
Remélem, még nagyon sok hasznos dolgot tanulhatok a gyakorlatozások és a tanfolyam alatt is. Hálásan köszönöm a lehetőséget és a sok segítséget!"

"Furcsa érzés hogy egy vad idegen, akit sosem láttál, sosem ismertél, mindent elmond rólad és ráadásul jobban, mint azok az emberek, akik körülötted élnek…
Ma délután Ricsi elemezte a horoszkópomat.
Ez a Fiú egy Zseni!
Látja, Tudja, Érzi; telis'tele van segíteni akarással és segíteni tudással.
Nem egy asztrológusnál jártam már, de ilyet, amit Ricsitöl kaptam még soha, sehol, senkitől.
Valódi okok, valódi okozatok. Valódi fókuszok. Megértés. Átélés. Mélység. IGAZság.
Temérdek mindenre fény derült... Térképet kaptam Tőle.
Igen, ez itt kérem a reklám helye.
Aki "nem járt még nála" annak csak javasolni, ajánlani tudom. Szeretném."

"Először is szeretném megköszönni a lányom asztrológiai elemzését! Az előzetes elvárásaimat felülmúlta az élmény... Azóta is nagyon sokat beszélgetünk az elhagzottakról és sok olyan dologról kell kimondanunk, hogy bizony úgy van, amiről korábban nem gondoltuk volna. Befelé fordulásra késztetett és arra, hogy átértékeljük mindazt, ami eddig velünk történt.
Bízom benne, hogy segít majd a lányomnak abban, hogy felismerje, milyen irányban induljon el és mik legyenek azok a súlypontok amire az élete során figyelnie kell. Jobb ez a tudatosság, mint a sötétben tapogatódzás...
Mégegyszer köszönök mindent!!! .. és csak annyit fúznék hozzá: Tedd a dolgod Ricsi!!!!
Jó, hogy kapcsolatba kerültem Veled :) Ezt a sors ajándékának tekintem :)"

"Minden úgy van, ahogy mondtad...végre letelt ez a pokoli 3 hét...és most teljes békében engedhetem el a fiamat Olaszo-ba" „Megint úgy van, ahogy mondtad! A bírónő okt. 1.-re tűzte ki a tárgyalást. A továbbfolytatást megegyezéssel, és nem perrel adták be...bízom benne, hogy meglesz a kemény menet után a végső megegyezés!"

"Még egyszer nagyon köszönöm az elemzést. Nagyon sok információt kaptam, aznap este alig bírtam elaludni. Csak zsongott a fejem a sok mindentől, talán még meg is fájdult kicsit. Furcsa dolog ez, mert én legbelül mindig tudom,hogy mi az, amin dolgoznom kell, de amíg valaki nem világít rá, addig hajlamos vagyok elhalogatni ezeket. De most már nincs mentség! Köszönöm a sok megerősítést, és segítséget a jövőre nézve. Úgy gondolom, nagy hasznát fogom még venni. Rajtam áll, hogy mit hozok majd ki belőle.
Rólad meg annyit tudok elmondani, hogy nagyon jó vagy! Nagyon örülök, hogy akkor nyáron elmentünk, és tudtam találkozni Veled, megismerhettem, amit képviselsz. Tényleg 100% igaz volt minden, amit elmondtál. Az elemzésedet igaznak és nagyon hasznosnak tartom. Pont a legmegfelelőbb időben jött. :D Köszönöm!"

"Ma elkészítette nekem is Ricsi az asztrológiai elemzésemet! Hihetetlen, de tényleg minden pontról-pontra igaz! Bár amikor Ricsi a végén visszakérdezett a találati arányról, akkor 98%-ot mondtam, de azóta be kellett látnom, az a 2%-ék is igaz! Még a szüleimről is pontosan elmondott dolgokat!"

"Ricsi megcsinálta az asztrológiai elemzésemet szeptember végén, mikor még nyíltak az őszi virágok Ma tudtam meghallgatni másodszor, mert akkor annyi infót kaptam két órán keresztül, hogy csak kapkodtam a fejemet. Nos, most megfontoltan írom amit, nem első lendületből, így azt írhatom, hogy éppen akkora élmény volt, mint első hallásra. Sőt, újabb és újabb cizellákat fedeztem fel benne, és gyanítom, még fogok is. Eddigi tapasztalatom az asztrológiáról, miszerint egy nagy hablaty, megdőlni látszik. Ricsi találati aránya 95-98 %-os volt, de lehet, hogy nagyobb, mert volt ami az elmém számára rejtve maradt, de dolgozom rajta, hogy előkerüljön. Meg amúgy is van tennivalóm, magammal, a karmámmal, a bennem lévő kettősséggel. Ricsi, köszönöm. Sok sikert kívánok neked. Áldjon az ég!"

"Nagyon szépen köszönöm az asztrológiai elemzésed, ma ismét meghallgattam másodjára. Tisztábban látok mindent, mint az elemzés napján. Akkor le voltam bombázva. Így is kellett ülepednie. Hát fantasztikus, amit csináltál! Köszönöm!"


BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Iránytű a Spirituális Fejlődéshez
lila

A Tan Útja-Dhammapada - Hangoskönyv
darmapa

Iránytű az Asztrológiai Önismerethez
zold

Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz
zold