Iránytű az Asztrológiai Önismerethez - Elfogyott!

Teljesen újszerű megközelítésével találkozhat az Olvasó az asztrológia és önismeret témáinak, amennyiben kezébe veszi ezt a könyvet. Már a megszületése sem volt hagyományosnak mondható: az egyik indiai utam során végeztek rajtam egy rövid szertartást, mely után visszatérve Magyarországra furcsa gondolatok kezdtek el keringeni bennem, és rájöttem, hogy egy képlet segítségével mindez egységes ismeretanyaggá képes összeállni. Az így nyert információk nagy része olyan, melyekkel korábban még nem találkoztam írott, vagy tanított formában, és együttese egy nagyon részletes és hatékony képet tud biztosítani önmagunk ismeretével és lelkünk fejlődésével kapcsolatban.

Rendelhető a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre írva.

Ár: 3000 forint,

Terjedelem: 320 oldal.

Az 'Iránytű a Spirituális Fejlődéshez' könyvvel együtt a két könyv ára 5 ezer forint!

"Elkezdtem olvasni az Iránytű az Asztrológiai Önismerethez-t, ami brutálisan jó! Annak ellenére, hogy rendkívüli módon érdekel az asztrológia, sosem vettem még ilyen témájú könyvet (csak kaptam egyet, Peter Orban-ét), mert elrettentett a sok fényszög, meg a bukó ház, ésatöbbi. A Te könyved tisztán érthető számomra."

"Megérkeztek a könyvek, köszönöm szépen! Elkezdtem olvasni az asztrológia könyvet, és nem tudom letenni, annyira jó és igaz minden sora ami engem érint, (erről tudok csak érdemben nyilatkozni). Teljesen le vagyok nyűgözve, hogy végre annyi év keresés után választ kapok életem fő kérdéseire, mindezt közérthetően és nagyon olvasmányos stílusban, amiért külön köszönet!!!"

"Remek könyv, és azt kell mondjam, szórakoztató is, mert nem az a hagyományos asztrológiai könyv, ami felett ásítozik az ember."

"Köszönöm a könyveket! Az Iránytű az Asztológiai Önismerethez-nek a végére is értem. Tetszik, hogy nem "bélyeg rásütögetős", hanem "kapu nyitogatós". :-) Volt az olvasottak között olyan, amin már ösztönösen dolgozom, de volt olyan ami új megvilágításba került. Felszabadító volt olvasni."


Iránytű az Asztrológiai Önismerethez borító

3

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Iránytű a Spirituális Fejlődéshez
lila

A Tan Útja-Dhammapada - Hangoskönyv
darmapa

Iránytű az Asztrológiai Önismerethez
zold

Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz
zold