Zöldkör Blog

"Kedves Richárd! Szükségesnek érzem elmondani! Követem a blogodat, és nagyon szeretem olvasni írásaidat. Ami legfontosabb, nagyon hitelesnek találom őket. Egyrészt benső rezgés, másrészt vélemény. Van két oldal amelyek többé kevésbé hasonló témakörben érdekeltek (biztos több is), és amelyeket követni szoktam, amelyek írásai számomra a következőkben térnek el a tiédtől: ******.hu -> szép írások, azonban tele “rózsaszín köddel”! Jó dolog a mindig mindenben a jót keresni, csak éppen önbecsapás azt hinni, hogy ha éppen sz*rkupacban evickélsz, hogy aranyban fürdőzöl....🤪 ******.com -> tényszerű, ám olyan negatív lelkülettel vannak átszőve, hogy ha aranykupacba pottyannál, és annak a közepén egy marék kaki lenne, biztos csak a marék kakit látnád 😂 Na és akkor most Te! zoldkor.blog.hu -> tényszerű, logikus. Nincs érzelem, mármint olyan értelemben, hogy nem társítasz szubjektív érzelmekkel átszőtt kommenteket az egyes bolygóállásokhoz. Csak elmondod, hogy ennek meg ennek ilyen hatásai lehetnek...vannak jó esetben. Olyan “Egyensúly” van az írásaidban...azt hiszem leginkább ezzel a szóval tudnám őket illetni! Köszönet értük!"

„Kedves Richárd! A Zöldkör csoport tagjaként rendkívül színvonalasnak, tisztán érthetőnek ugyanakkor humorral átszőttnek találom az előrejelzéseidet. Mindig lelkesen olvasom azokat! :)”

"Kedves Zöldkör! Pár éve olvasgatom a facebookon és a blogon a bejegyzéseket és elképesztőnek találom, hogy mennyire mellébeszéléstől mentes és hogy mennyi analógiát tapasztalok ha magamat vagy a környezetemet nézem az írások tükrében."

"Kedves Zöldkör, Lelkesen olvasom az előrejelzéseit és amennyire bámulatos, annyira ijesztő is [🙂] hisz rengeteg dolgot felismerek az írások által."

"Kedves Richárd! Tagja vagyok a ZöldKörnek. Bevallottan szkeptikus voltam a horoszkópokkal kapcsolatban, de egy kedves ismerősöm ajánlotta az Ön oldalát. Megdöbbentő igazságok vannak minden egyes elemzésében. Szeretném ajánlani az e heti prognózisát, ezzel együtt a ZöldKört is."

„Szia Richárd! Nem szokásom túlzottan megnyilvánulni csoportokban amiket követek, sem nyilvános, sem privát üzenet formájában. Viszont a Zöldkör esetében úgy éreztem, kivételt kell tennem. Néhány éve csendben olvasom a Zöldkörben közzétett bejegyzéseidet és szeretném megköszönni a lelkes munkádat, nagyon sokszor segített át mélypontokon az, hogy az írásaid révén megértettem, mi zajlik bennem és körülöttem a világban. Millió köszönet!”

„A tegnapi tanfolyam után úgy éreztem muszáj leírnom, hogy mennyire hálás vagyok Neked, az írásaid és a tanfolyam nélkül nem tudom mi lett volna velem az elmúlt másfél évben. Most már értem, miért nyugtattak meg minden alkalommal, amikor lelkileg mélyponton voltam. Számomra Te vagy a jelzőfény a sötétségben. Úgy gondolom ezért éreztem azt is, hogy mindenképpen személyesen is találkoznom kell Veled. Nem akarok tovább ömlengeni, csak szerettem volna ha tudod, megváltoztattad az életem, irányba tetted.”

""Véletlenül" találtam a Zöldkört. :-) Nagyon tetszenek az írások, sokfélét olvasok, de valahogy a Tiédet érzem mostanában a leginkább hitelesnek, illetve visszaigazolódva a saját magam illetve mások életében."

„En mióta rátaláltam a zoldkorre azóta nem érzem egyedül magamat a világban teljesen. Minden szavaddal rezonalok.”

„Köszönöm elgondolkodtató irásaidat, mindig alaposan többször is visszatérek a prognózisokhoz, amik pontosak és alaposak - annyira, hogy készülni lehet rájuk, és bár menekvés nincs, a miértek megértése nagyon sokat segít..."

„Kedves Richárd! Szeretnék bejelentkezni hozzád egy asztrológiai képlet elemzésre. Majdnem egy éve figyelem a Facebook (Zöldkör) oldalad és meg kell mondjam nagy hatással van rám. Rengeteg egybeesést tapasztaltam az írásaid és a saját életem között.”

„Nagyon köszönöm a rám fordított időt. Igyekszem hasznosítani az olvasottakat. Ezen kívül nagy köszönet a Zöldkör blogért, nagy segítség tud lenni a hétköznapok harcaiban.”

„Kedves Richárd! Mostanában Gyakran olvasom a zöldkör bejegyzéseit mert sokat segített a Decemberi - Januári beborulásunkban. Őszintén szólva ezek az elképesztően pontos leírások megpendítették bennem azt a kérdést, hogy esetleg sorselemzéssel kapcsolatosan van e lehetőség konzultálni.”

„Szia Ricsi, köszönöm a márciusi elemzést. Imádom a szövegedet! Imádom imádom...nem győzöm hangsúlyozni. Csak arra kérlek, hogy jónéhány kritikusod ellenére se fogjad vissza magad. Én egy egykori tanítványod vagyok. Most már szeretnék kérni egy szemèlyes talàlkozóra egy időpontot.”

„Ön az első olyan asztrológus, akihez a megérzéseim vezettek el és nem az eszem. Érzem, hogy Ön az, akinek szívesen a kezébe adnám a születési képletemet és örülnék, ha Ön mondaná el nekem, ami abból kiolvasható.”

„Egyszerűen zseniális az utolsó írásod/is/ Aki végig olvasta tisztan latja az elmúlt éveket mint egy mozi megelevenednek a képek amit elénk társz!”

„Kedves Ricsi! Nagyon boldog vagyok, hogy az írásaidat olvashatom! Gratulálok! Minden jót!”

„Halas vagyok, hogy nálad nem csak látszat segítség nyújtás folyik.”

„Szia...köszönöm, hogy olvashatom az írásaid, sok mindent másképp láttat, ami könnyebb megértést hoz azzal kapcsolatban ahogy látom, érzékelem a jelen világunkat.”

„Szia Ricsi! Egy ideje követem az oldaladat és meg kell, hogy mondjam nagyon tetszik ez a fajta asztrológiai megközelítés. Érdekelne, hogy hol lehet hozzád jelentkezni elemzésre, és mikorra lenne időpont?”

„Kedves Richárd, én "csak" szeretnék köszönetet mondani.. Minden írásod reményt ad, mind megtalál... Nagyon köszönöm! Mindig segítesz meglátni a fényt az alagút végén. Nagyon-nagyon köszönöm...”

„Kedves Richárd! Néhány hónapja olvasom a blogját, nagyon tetszik a stílusa. Szeretnék kérni Öntől egy asztrológiai elemzést.”

„Köszönöm szépen Neked a mindennapos segítséget, a blog olvasása sokat ad nekem, segít átlendülnöm egy -egy nehezebb perióduson.”

„Kedves Richárd! Kb. egy éve olvasom írásaid és el kell, hogy mondjam, mindig nagyon várom az előrejelzéseidet. Minden, amit írsz, valóra válik, egyéni szinten is. Nem tudom eléggé megköszönni a tanácsokat, amiket belelopsz írásaidba.”

„Nagyon szépen köszönöm a kedvességed és az írásaid is. Nem szeretnék sablon szöveget elküldeni a számodra, hogy milyen fantasztikusak az írásaid és szuperjò amit csinálsz, hiszen azt tudod magad is, és napjában biztosan levelek tömkelege érkezik hozzád. Ezért csak annyi lenne az üzenetem a számodra, hogy baromi jò úton jársz és minden elismerésem!”

„Nem akarom különösképp a levelemmel terhelni, nem várok vissza jelzést sem, csak el akartam mondani, hogy azért szeretem az írásait, mert a józan paraszt' is megérti', ha foglalkozik magával.. a körülötte levő dolgokkal, érzi és éli, én most nagyon megélem ezeket a dolgokat, sok sok pozitívval és negatívval is, kár lenne tagadni, de én most emelkedem 2 év 4 hónap után a mocsárból.. kikapartam magam, nagyon sokat dolgoztam, tanultam és nyerem el méltó jutalmam, és büntetésem' Megélem. Meg kell. Köszönöm az írásait, mert Rámutatnak, szembe helyezkednek önvalómmal, és soha nem élem meg nyersen, inkább útjelzőként.. Köszönöm! További szép napokat! Jó egészséget, Áldást!”

„Kedves Richard, csak par mondat erejéig zavarlak. Az egyetlen vagy akinek az írásait elvezettel olvasom. Olyan napokat élek meg sajnos amelyekben szükségem van kapaszkodókra. Ezeket megkapom tőled. Sok mindent megértetsz velem. Köszönöm.”

„Küldöm az igazolást, és KÖSZÖNÖM a minden napos munkád. megjegyzem, az én életemnek sikerült ebben az évben épülnie és ez a tanácsaid nélkül nem ment volna. És naná, hogy folytatom tovább. Van még mit rendbe rakni.”

„Gratulálok az előrejelzéseidhez, imádom az írásaidat. Telitalálat nálam az összes, rengeteg erőt merítek belőlük. Csak így tovább!”

„nagyon köszi az utóbbi zöldkör bejegyzésekért, átzengettem magam a mantrákkal, nagyon gyógyítóak voltak! szuper szuper szuper! tök hálás vagyok, h a bejegyzéseken keresztül fülön csíptem a negatív gondolati "mim nincs" siránkozás spiráljaimat. nagyon nagyon hálás vagyok érte!”

„Nem ismerjük egymást személyesen, a csoportban olvasom az irásaidat rendszeresen. Az apropó amiért írok, hogy megköszönjem az eddigi munkádat, beleértve a tegnapit is. Csak igy tovább, köszönöm az útjelző rendszer fordítását. Nagyon tetszik az összeszedettséged, illetve hogy átfogó képeket adsz.”

„Mivel csak jókat hallottam a munkádról és a havi előjelzéseket is nagyon szeretem olvasni (amihez gratulálok, és köszönöm, mert zseniális, és segít jobban megérteni a dolgokat, a mindennapi történéseket, önmagam és az emberek aktuális viselkedését), szerettem volna a te segítségedet kérni a születési képletem elkészítéséhez.”

„Szia Ricsi! Fantasztikus a cikked a Vízöntő Napról! Tapasztalásidat maximálisan alá tudom én is támasztani. (5 vízöntőt (4 férfi, 1 nő ) ismerek közelről) Nagyon nagy segítség, hogy megfogalmaztad a " mi-is-a-baj-velük" töprengéseim hátterét! Hálásan köszönöm! Szeretettel:”

„RICSI írásait akkor már pár hónapja figyelemmel kísértem, akkor még nem mindent értettem belőlük, de volt egy BELSŐ BIZONYOSSÁGOM, hogy ez a férfi őszintén „hozzám” szól, PONT azt élem, amiről ő ír! Így azonnal hitelessé vált számomra! Visszanézve nagyon büszke vagyok magamra, hogy már akkor tudtam annyira őszinte lenni magamhoz, hogy felismertem és be is vallottam magamnak mindezt! Itt és így indult Ricsi „segítői pályafutása” nálam  ÖRÖK HÁLÁM érte – írtam már Neki, hogy szó szerint ÉLETMENTŐ VOLT!”

„Na és eszembe jutott egy nagyon kedves történet arról, hogy 2014 augusztusában lebénult az arcom, sokat foglalkoztam akkor azzal, hogy miért pont ez történt, kerestem az okokat, elkezdtem magamnak a képletemet böngészni és amit magamra szedtem az internetről, azzal próbáltam magyarázni a történteket, na persze ott talán egy oldal volt, ami "őszinte volt", de olvasgattam és másnapra megszűnt ??? Valamiért... Na mindegy... Felhívtam egy asztrológus "ismerőst" és kérdeztem tőle, hogy mit tudnék tenni a gyógyulás érdekében... Ennyire rosszul még nem csináltam, hogy ekkora bajom legyen... De ő csak rózsaszín felhőkről és szivárványokról beszélt nekem, na akkor beírtam a keresőbe pár negatív kifejezést és bolygókat :D hátha találok valakit, aki megmondja a frankót, mert a habos babossal nem mentem túl messzire ... Szóval ne haragudj a regényért, de a lényeg, hogy így találtam meg az oldalad és nagyon hálás vagyok érte! Nálunk már csak a baba kérdés problémás, egyébként végre rendeződött azóta minden! Szóval hála és neked meg kitartás!”

„Először is engedd meg, hogy hálásan megköszönjem azt a rengeteg munkát, amivel segítesz másoknak és nekem is, személyesen. S igen azzal, hogy konkrét vagy, nem gond, ha rosszul esik, mert tudom, hogy "mimnek" fáj az igazság, de inkább ez, mint az önáltatás. Még egyszer köszönöm!”

„Szia Richárd! Minden tiszteletem, hogy ilyen hiteles, bölcs és érthető írásokat küldesz a világba. Nagyon köszönöm! Nem vagyok asztrológus, vagy fanatikus a témában, de néha jól esik "aktuál-asztrológiát" olvasni, és azon kaptam magam, hogy mostanában már csak a Zöldkört nyitom ki ha ilyen igényem támad.”

„Szia Ricsi, tudom, sok ilyen levelet kapsz, de egyszerűen néha muszáj írnom neked, mert minden sorod szívbe (húsba/lélekbe)-markolóan tükrözi azt ami bennem, körülöttem van.”

„Szó szerint nem jutok el addig, hogy kérdezzek, mert így is lenyűgöz az a széles látókör és mély tudás, amivel megmutatod a valóságot nekünk. Nekem már nem is tud többet befogadni az elmém :))). Kivételesen szerencsésnek tartom magam, hogy mindebből részesülhetek!”

„Nagyon élvezetes olvasni az írásaidat, bár sokszor nehéz tükröt mutatsz, mind egyénileg, mind társadalmi szinten, így komoly szembesülésekre adnak lehetőséget soraid, mégis szórakoztató, könnyed humorral tálalod, szuper:-)! Minden szépet és jót!”

„Nagyon sokat olvastam az oldalàn èjszakàt àtîvelően nem birtam letenni, egyszerűen el sem hiszem ès minden úgy van és úgy törtènt az elmúlt èveimben ahogyan leírta a borzalmaktól kezdve a vàltozàson a "felemelkedèsen" keresztül minden!!!”

„Nem vagyok Facebook-járó, de a Zöld-körös bejegyzéseid elolvastam az utóbbi 3 hétben. Nagyon inspiráló, és példa értékű. Számomra „toborzás” egy olyan hadseregbe, vagy béke had-test-be aminek az elveit mindenki belül találhatja meg. Szórakoztató, humoros, és tényleg sokszínű tanítások, amik számomra rendkívül nagy erővel tartanak tükröt. Mindenképpen jövök szeptemberben a tanfolyamodra, s addig is szeretném megrendelni a könyvet az asztrológiai önismeretről. Nagy öröm, hogy tudunk egymásról. :)”

„Kedves Richárd, A Te tolmácsolásodról sok jót olvastam és írásaidból is árad a hitelesség. Mielőtt ****-t megkeresném, tudnál ajánlani hozzá olyan oldalt, ahol személyes beszámolókat olvashatok a felolvasásokról és tolmácsolásról.”

„Kedves Ricsi! Névnapod alkalmából szeretettel köszöntelek. Kívánom, hogy az a sok jó amit teszel, többszörösen legyen jelen az életedben! Olyan jó, hogy vagy nekünk! Szeretettel, egyik olvasód: Hajni”

„Szia Ricsi! Először is gratulálni szeretnék a mindig ÖSSZESZEDETT, VILÁGOS, ÉRTHETŐ TARTALMAS előadásokért. Ügyes vagy! Jó hallgatni és megkapni tőled a tudást, nekem még több mozaik összeállt az elmúlt pár hónapban.”

„..Most eldöntöttem végre, hogy lassítok és szépen megállok néhány dolgot rendbetenni, ahogy számos írásodban ajánlod. Tudom, hogy sokára kapok időpontot, de nagyon szeretnék hozzád elmenni asztrológiai képletelemzésre. Kérlek, küldj nekem időpontot. Azért gondoltam először, hogy írok, mert sok írásodat, "előrejelzésedet", elemzésedet olvastam, bár rendszeresen csak tavaly nyáron kezdtem. Mohácsi Viki oldaláról találtam el hozzád, és nagyon örülök minden írásodnak. Karácsonyra a barátnőmtől megkaptam a könyvedet - Iránytű a spirituális fejlődéshez. Egyszer már elolvastam, de újra és újra fellapozom egyes fejezeteit. Rendkívül izgalmas okfejtések nagy tárgyi tudással és sok tapasztalattal átitatva. Gondolkodtam is, honnan-hogyan szerzett ilyen tudást ilyen fiatalon. … Mindenesetre kifejezetten nagy örömmel olvasom segítő, jóindulatú és életmentő írásaidat, melyek derűvel és nagyon jó humorral, életszerűen szólnak hozzánk. Köszönöm szépen.”

„Amiatt szeretnék csak pár sort írni, hogy megköszönjem az eddigi segítséget, elemzéseket, és a munkádat…. ….Köszönöm, hogy elolvastad a gondolataim, úgy éreztem szeretném kifejezni, (mert úgy gondolom, hogy sok "állatság" is jön veled szembe mostanság :) ) hogy amit lehozol, az példaértékű, és aki megfogadja a képletelemzésének tanácsait, az hatalmasat tud előreugrani az életében. :)”

„Kedves Richárd! A napokban kerültek elém a cikkjei és le vagyok nyűgözve az elém táruló tudástól, látásmódtól, összeszedettségtől. Gratulálok az írásokhoz! Érdeklődni szeretnék, hogy személyes elemzésre, találkozóra volna e lehetőség? Köszönettel: Krisztina”

„Szia! Olvasom egy ideje az írásaidat es bármerre keresek egyedül a te spiritualitásod igazi (vagy az oldalé). A lényeg az, hogy olyan kérdéskörben szeretnek tőled tanácsot kérni, amit hamis spiritualitással nem lehet kezelni…. …..Bocsánat, hogy ilyennel zavarlak de amióta élek kutatom, hogy mi lehet ennek az össze nem egyeztethető eltérésnek az oka de passz..a hamis spiritualitást pedig azonnal ösztönszerűen felismerem es egyedül a tied nem az eddig..”

„Bennem az asztrológiával kapcsolatos látásmódot a zöldkörön olvasottak változtatták meg. Ezért is végeztem el anno a kezdő tanfolyamot, és rendeltem meg a könyveket.”

"Olvasom a Zöldkört, sokszor vissza is olvasok és akkor jót mosolygok, hogy "áááhááá most már értem."”

„Köszönöm a sok sok hasznos infót amit Zöldkör-ön olvasok, sokkal egyszerűbb így az élet :)”

„És ha már itt, a levélírásnál tartok, akkor megragadom az alkalmat, hogy tudassam, már jó ideje olvasom írásaidat és nagyon örülök, hogy anno rájuk találtam. Úgy érzem egyre jobban sikerült beépítenem az olvasottakat az önmunkámba. Mivel érzek ebben némi haladást még inkább kedvet kaptam ahhoz, hogy akár utazással megtámogassam, erősítsem a haladást. Nem is szaporítom a szavakat. Számodra minden jót kívánok!”

„Szia uram. Sose voltam elkotelezett hive a tudomanyodnak. Egyszer veletlenul bele olvastam az irasaidba es nagyon meglepodtem. Nem is ismerjuk egymast, megis, mintha ismernel szuletesem ota. Nagyon izgalmasak es tanulsagosak az irasaid. Egy ideje mar, rendszeresen olvasgatom azokat. Koszonok mindent, s tovabbra is lelkes figyelmes olvasod leszek. Tovabbi kellemes, szep eveket kivanok.”

„Sokszor gondoltam már rá, hogy írok neked, de most akkor itt az alkalom. Nagyon köszönöm az írásaidat, rengeteget segítettek. Konkrétan emlékszem, hogy melyik volt az, ami hatalmas pofonként végre szembesített azzal, hogy mennyire el vagyok tévedve, és a te ajánlásod miatt kezdtem el másfél éve a nadit, ami nagyon sok pozitív változást indított el az életemben. Nem túlzás azt mondani, hogy talán már nem élnék, ha ezt nem lépem meg. Szóval nagyon köszönöm a munkádat és a pofont!”

„Szeretnék Neked is köszönetet mondani és egyben arra bíztatni,hogy folytasd az írásokat és az eddigi munkádat,mert ez vmi fantasztikus,amit csinálsz.”

„Hálás köszönet mindenért, az összes írásodért is, és kívánom, hogy ez a sok jó, amit az emberek felé közvetítesz, sokszorosan jelenjen meg a Te életedben!”

„Köszönöm gyors válaszod! És gratulálok az írásaidhoz, **** oldalán keresztül keveredtem el hozzád, nagy örömmel olvasom mindig a meglátásaidat! További jó munkát!”

„Kedves Richárd! Lassan két éve vagyok részese a zöldkör asztrológiai írásainak, eddig szinte 99% minden bejött.. Pozitív és negatív egyaránt... Reménykedem hogy a májusi felemelkedés megtud valósulni kis családom életében! Köszönöm hogy van nekünk! Útmutatása sokat segít, hogy könnyebben tudjuk járni a kitaposott ösvényt..”

„Kedves Richárd! Édesanyám pár napja küldött át 3 hanganyagodat a youtube-ról, amik a párkapcsolatok, gyermekvállalás és gyermekekről szól. Nagyon tetszett nekünk, meghallgattuk a férjemmel. Rengeteget nevettünk és "aháztunk" is egyben, hogy ez van, való igaz.”

„Egy ajándék töled olvasni...”

„Szia Ricsi! Remélem jól vagy/tok:-) Szeretném megköszönni a sok-sok segítséget, amit kaptam Tőled eddig az írásaidban, és személyesen is...”

„Szia Ricsi, Nagyon szeretem a Zöldkört olvasni. Tartalmilag érdekes, formailag felettébb szórakoztató (még ha épp kemény is a téma) Köszönet érte :)”

„Kedves Richárd! Lenyűgözve olvasom a soraidat, szerencsére pár napja eljutottam az oldaladhoz. Pont időben :) Nem írom le, hogy mekkora a baj a házam táján, nyilván folyamatosan érkeznek hozzád a segélykérő levelek :D Érdeklődöm, hogy hogyan zajlik az elemzés, utaztatás, mi az anyagi vonzata. Azonkívül a tanfolyamodról is érdeklődnék, hogy mikor indul legközelebb.”

„Kedves Richárd! Először is köszönöm az önzetlen és nagy tudásra utaló elemzéseidet, amiket az interneten osztasz meg velünk. Szeretnék érdeklődni, hogy most milyen határidővel vállalsz elemzést?”

„Édes dràga Richard! Olyan jooo, hogy vagy nekünk! Olyan jo, hogy törödsz velünk..... Anyai és embertàrsi szeretetből szolitottalak igy meg... Ugy kb. novembertől olvasom a blogot és azota folyamatosan Aha élményeim vannak, illetve probàlom kezelgetni a blokjaimat.... …..Az iràsaid nagyon sokat segitenek nagyon hàlàs vagyok neked ėrtük. Köszönöm! Köszönöm szépen azt is, hogy időt szakitottál levelemre, szeretettel üdvözöllek Ilona”

„Kedves Ricsi! Csak akartam, hogy tudd, a Te írásaid tartják bennem a lelket. Tavaly nyár óta mindenen átestem, amit leírtál, úgy érezem minden szétesik körülöttem, bennem / Plútó kvadrát Asc, Desc. még vagy egy évig/, de ha elolvasom az írásaid, valahogy mindig kicsit megnyugszom. Szóval köszönöm, hogy létrehoztad ezt a blogot!!!”

„Nagyon szeretem az írásaidat és a barátaimmal együtt nagyon hálásak vagyunk érte, nagy erőt adnak.”

„...és nagyon köszönöm az előrejelzéseidet, írásaidat is, sokszor "tartják bennem a lelket". Illetve hihetetlenül bejönnek azok a részei, amik bennem rezonálnak. Például most május 20-25 közöttre amit írtál (régi emberek felbukkanása, palacsintasütő, fokhagyma, szenteltvíz...:) ), megvédett attól, hogy hülyeséget csináljak, illetve, hogy meginogjak, ugyanis napra pontosan 20-án és 23-án is bejelentkezett egy-egy volt kapcsolatom a régi és a közelmúltból.”

„Mindig olvasom az írásaidat, nagyon helyénvaló mindegyik, néha hangosan felnevetek:) egy-egy megfogalmazáson”

„A legjobb asztrológus vagy akivel valaha találkoztam. Ezt nagyon komolyan mondom. Benned van még egy látnoki plusz is, valószínűleg a Vízöntő miatt... nem tudom miért de tényleg erőteljes!!”

„Köszönöm szépen, a netes útmutatásokat is, további lendületet az íráshoz és szép életet kívánok”

„Teljesen véletlenül találtam a Zöldkör weboldalra, de azóta rendszeres látogatója vagyok az oldalnak és nagyon tetszik ez az egyedi stílus, tartalom és profizmus.”

„Ezúton azt is köszönöm, hogy rengeteget segítettél eddig is és segítesz naponta az "életem vezetésében" és a világ megértésében, amely során hihetelen mélységei és összefüggései derülnek ki naponta. Ilyenkor egy-egy hálaimát mormolok, hogy köszönöm és de jó, de jó és de igazad van, de igazad van Ricsi”

„Köszönöm az asztrológiai segítséget, visszaigazolhatom, hogy nagyon hatékonyak az előrejelzések, és jó, hogy valamit értek a saját képletemhez is. Percre pontosan zajlanak az események, és ha eleget dolgozom magamon, akkor minden fordulópontot maximálisan ki lehet használni. Élni a lehetőséggel, amikor az Univerzum is támogat benne. Több mint hét és fél év után, napra pontosan akkor lett vége a megpróbáltatásaimnak, amikor a Jupiter az aszcendensemre ért, a Szaturnusz pedig kilépett a Nyilasból. Igaz még akkor ott bele kellett fektetni egy kis energiát, de megoldottam. Folyamatosan olvaslak, alkalmazom a meglátásaid és Nadizom magam ezerrel. Ha sokszor nehezen is de megtartottam a hitemet és végül sikerült. :) Úgy érzem végre kisütött a Nap, felszabadultam és végre azt csinálhatom teljes mértékben amit szeretek. Családom, párkapcsolatom is folyamatosan jó irányba alakul. Hálás köszönet érte Neked is.”

„Szia Ricsi, Elképesztő az a Tudàs ami Rajtad keresztül megnyilvànul!! A Felébredetteknek ràadàsul egyre inkàbb úgy làtom, nagyon brutàl humorérzékük is van!!!:) Mindent jót Nektek is az Életben!:)”

„Ezúton szeretném megköszönni Neked egész éves tevékenységed, írásaid, gondolataid, amivel nagyon sokat segítesz, és sok erőt adsz, hogy fejlődhessek!!!”

„Továbbra is szeretném a hálámat kifejezni, amiért így közvetetten is, de az életem része vagy. Világító torony a sötét, viharos tenger mellett.”

„Hónapokkal ezelőtt valaki nyomán a fb oldaladon elkezdtem olvasni az írásaidat. Bár korábban letettem a hasonló témájú írásokról, mert csak bitpazarlásnak éreztem, de megfogott az egyenes, praktikus és életszerű megfogalmazásod.”

„Évek óta figyelem, követem, és most már őszinte örömmel mondhatom azt is, hogy gyakorlom, amit és ahogyan csinálsz és tanítasz. Működik! Minden Működik. Luca nap környékén talán a legjobban ezt úgy tudom leírni, hogy sok éve láttam nálad a Fényt, odamentem közel hozzá, te adtál és folyamatosan azóta is adsz belőle, és ezt most már én is hordozom, ezt a fényt, sőt: védem, a nagy sötétség közepette. És ez vezet. Mutatja az Irányt teljesen biztosan.”

„Így az év utolsó napjait megélve én is átgondoltam az idei eseményeket, összegeztem több szempontból is a mögöttem levő dolgokat és be kell vallanom, hogy az év folyamán is és most is sok ponton jutottál az eszembe a 2017-ben megélt események és belső folyamatok kapcsán. Amikor a Zöldkör tagja lettem és elkezdtem olvasni az előrejelzéseidet, akkor életem egyik, ha nem a legnehezebb időszakát éltem, mint sokan mások persze. Az írásaid nagyon igazak voltak rám és a környezetemre, magyarázatot, felismeréseket és olykor némi megnyugvást is hoztak, ezért úgy éreztem, hogy mindenképp szeretnék a tanfolyamok által picit jobban elmélyülni ebben a tudásban. Bevallom, még mindig nem jutottam a kijegyzeteléssel az anyag végére, de még ha lassan is, rendszeresen előveszem, folytatom az anyagok hallgatását, jegyzetelését, visszaolvasását és a reflektálást, a lassúság meg nyilván engem minősít. Idén szerencsém volt egy általad tartott személyes elemzésben is részt venni, ami további megértést és eszközöket adott magamhoz és ezek különböző helyzetekben, újra s újra elővéve nagy segítségemre voltak. Januártól végre egy sokkal stabilabb életem lehet, egy olyan munkával, ami teljesen más területen van mint amin eddig mozogtam. Végre egy jól fizető állásom lesz, ami teljes anyagi függetlenséggel és stabilitással tud majd járni, jó helyen dolgozhatok majd jó emberekkel, egy normális lakás is vár rám és úgy érzem, hogy most először kezdhetek majd el a felnőttség útján járni. Pár hónapja még nem tudtam volna elképzelni, hogy elengedjem a korábbi jellegű munkáimat és azt a világot, amiben igazából nem voltam jól, de ez az elengedés most megtörtént. Persze ez nem jelenti azt, hogy soha többé nem lesz közöm azokhoz a dolgokhoz, ezt nyilván nem tudhatom, viszont azt, hogy meg tudtam tenni pár hátráló lépést, hogy kicsit távolból nézzek rá a dolgokra és ennek köszönhetően új és valszeg jobb lehetőségeket és útakat engedjek be az életembe, ezeket mind az elmúlt 1-másfél év munkájának, fájdalmas folyamatainak, pucolásainak és mindenképp Neked is köszönhetem. Ránézve a 2016-os illetve 2017-es évekre, belegondolva, hogy miben voltam tavaly ilyenkor, óriási különbséget látok és őszintén úgy érzem, hogy ehhez a változáshoz Neked is közöd volt és ezt szeretném Neked őszintén megköszönni. Köszönet a csoportban közölt írásokért, a tanfolyami anyagokért, a személyes elemzésért és a tudásért, amit megosztasz és amiből sokan tanulhatunk. Szívből kívánom Neked a legjobbakat az elkövetkezendő évre és hogy 2018 minden napja által egyre közelebb kerülj ahhoz, amire legigazabb éned vágyik.”

„Szia Ricsi :) Régóta figyelemmel kísérem a tevékenységedet...hihetetlen komolyságú dolgot művelsz!:) Ezt értsd a szó pozitív, eredeti aspektusából. Amióta olvasom az írásaidat, ide s tova 4-éve, az életem és az agyműködésem változik és terjeszkedik. Köszönöm! Többször látom magam elött a képet, hogy ülünk és beszélgetünk...esetleg ha újra arra járok vagy te erre, ezt meg is tehetnénk. Pontosan nem tudom, hogy miért írok neked... Talán egyfajta köszönet és vagy elismerésnyílvánítás gyanánt.”

„Kedves Ricsi! Úgy érzem, én az elmúlt hónapokban bediliztem volna az írásaid olvasása nélkül! Pont úgy éltem meg mindent, ahogy írtad, pedig sokszor csak utólag olvastam el az előrejelzéseidet!”

"Decemberben bukkantam Zöldkör nevű blogodra, amelynek azóta is lelkes olvasója vagyok. Sokszor megdöbbentő számomra a mélyrehatósága és a pontossága, ezért is esett Rád a választásom az első elemzésem tervezése kapcsán. :-)"

"Átolvastam az összes posztodat, megnéztelek a youtube videókon, és egy rendkívüli személynek tartalak, aki hivatásnak érzi a segítségnyújtást."

"Már nagyon régóta olvasom a blogodat, mindig nagyon tetszettek az írásaid, valahogyan egyszerre kézzelfogható és praktikus, közben mégis "holisztikus" (talán nem ez a jó szó, de jobb nem jut eszembe)."

"Elég fura helyzetben vagyok mostanában, és megmondom őszintén, hogy azért írtam Neked, mert általánosító „sztár-asztrológusi” elemzést kaptam már, és én is tudok egyet, s mást erről, de úgy gondolom, hogy vannak emberek, akiknek egyszerűen az az elhívásuk, hogy másoknak segítsenek, és ajándékuk az, hogy ráhangolódva a másik emberre, jobban látják a képletet, vagy azt, hogy annak az embernek milyen üzenetet kell elfogadnia, tanácsot megfogadnia stb.... Téged ilyennek érezlek, és ez több, mint amivel eddig találkoztam. Szóval azért fordulok Hozzád, mert minden egészséges és tapasztalatból eredő szkepticizmus ellenére amióta csak egyre többet tudok a tevékenységetekről, folyamatosan nő a bizalmam. Először csak a havi előrejelzéseket olvastam. Aztán minden mást is."

"Szeretnék néhány dologról tisztább képet kapni magammal és a párommal kapcsolatban is, akár külön-külön elemzésben, és bár már voltak próbálkozásaim máshol, nagyon nagy bizalom ébredt bennem Veled kapcsolatban és a tudásoddal.... Már hónapok óta hihetetlenül sokat jelentenek a havi előrejelzéseid, és sokat segítenek."

"Köszönöm... Ez az összeszedett megfogalmazás, mintha valaki tényleg engem, a vágyaimat, gondolataimat, a hozzáállásomat, a kérdéseimet, egyszóval az életemet fogalmazta volna meg."

"Nagyon hálás vagyok ezért a blogért, köszönöm szépen :)"

"Ez nagyon durván telibe talált!!! Köszi!! :)"

"De hát honnan tudtad?? Igen, így történt minden, és így is érződött...de honnan tudod?! Jajj Richard, kérnék egy applikációt, mert engem is emlékeztetni kell az általad leírtakra..."

"Ricsi azt meg kell írnom, hogy a baby-boom-os cikked nagyot trafált. Életemben nem volt még ennyi kismama a környezetemben. Sorra jelenti be mindenki, hogy babát vár. Olyanok is, akik évek óta próbálkoznak. Én még ilyet nem láttam. :)"

"Most fedeztem fel a Zöldkörön belül az online tudáspont videóanyagot. Meghallgatva ilyen egyértelmű tiszta tudásanyagot, amit Tőled hallottam keresek és találtam. Nagyon köszönöm! Nagyon szeretem a havi elemzéseket is a Zöldkör blogon."

"Először is szeretném örömömet és csodálatomat kifejezni azzal kapcsolatban, hogy egy hozzám képest fiatal korú férfitől ilyen érett személyiség gondolatait olvashattam. (Nem véletlenül nem azt írtam, hogy „ilyen érett gondolatokat”… a személyiség szó nélkül :) ) Nem csak a weblap és az ott leírtak, hanem az előadásaid is bűvöletbe ejtettek, nem csak a tartalma, hanem a kifejezés módja miatt. Tudom, mennyire nem hétköznapi személyiség a tiéd. De ezt valószínű az előző életeid bölcsessége sugallja - és ezzel nem lekicsinyíteni szeretném a tényt, hogy nagyszerű tanítója vagy és leszel ennek a generációnak. És valószínű többének is."

"Pár napja bukkantam a weblapodra es ezáltal a cikkeidre és előadásaidra. Szeretném már most megköszönni mindazt, amit adtál a gondolataid által, és mindazt, amit még fogsz. :) Le a kalappal előtted! Gratulálok a munkádhoz, illetve önmagadhoz!"

"Még csak másfél hete fedeztem fel a blogodat, de rajongó lettem. Bevallom, nem vagyok ezotéria fan, de a te írásaid nagyon tetszenek, alaposak, részletesek, érthetőek. Voltam több alkalommal asztrológiai elemzésen, de sajnos nem jók a tapasztalataim ezzel kapcsolatban. A te írásaid viszont annyira meggyőzőek, hogy szeretnék újra próbát tenni az asztrológiai elemzéssel. :)."

"Nagyon élvezem az írásaidat, a reakcióidat, a hozzáállásodat....éééééés a csütörtököket! :-) Annyira érdekes, élvezhető. A "Ricsis" stílust, megközelítést kerestem már nagyon régóta. Nekem ez olyan természetes, sallang -és bla-bla....na meg persze felesleges csiribí-mentes. Végre! :-) Jókat röhögök, mert számtalanszor előfordul, hogy úgy reagálsz, ahogy én tenném. :-) Ne kérdezd, honnan jön, de valami magától értetődő bizalom, amit veled kapcsolatban érzek...."


BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates

Iránytű a Spirituális Fejlődéshez
lila

A Tan Útja-Dhammapada - Hangoskönyv
darmapa

Iránytű az Asztrológiai Önismerethez
zold

Iránytű az Emberi Kapcsolatokhoz
zold